Weboldal elemzés és online marketing audit

Csakis akkor olvass tovább, ha rád már az alábbi pontok egyike is igaz:

Webaudit: honlap elemzés, weboldal elemzés, online marketing elemzés

Ha nem tudod miért nem teljesít megfelelően a weboldalad.

Webaudit: honlap elemzés, weboldal elemzés, online marketing elemzés

Ha sokkal többet szeretnél kihozni a weboldaladból.

Webaudit: honlap elemzés, weboldal elemzés, online marketing elemzés

Ha eleged volt a mellébeszélésből és eredményt szeretnél.

Webaudit: honlap elemzés, weboldal elemzés, online marketing elemzés

Ha sikertelen lépéseket tettél a helyreállítások dzsungelében.

Webaudit: honlap elemzés, weboldal elemzés, online marketing elemzés

Ha már végeztettél elemzést / javítást, de nem hozott sikert.

Webaudit: honlap elemzés, weboldal elemzés, online marketing elemzés

Ha teljeskörű elemzést szeretnél azonnali megoldással.

Webaudit: honlap hatékonysági elemzés felsőfokon

Egy honlap elemzés megvilágítja a sötét foltokat a weboldalon, melyek ez idáig gondot okoztak és átlagos szemnek nem tűntek fel. Az elemzés elsősorban keresőoptimalizálási elemzést takar, amihez kiegészítések társulhatnak. A honlap elemzési svájci bicskánk minden aloldalra vetítve megmondja, hogy melyek a rossz programozási sorok az oldalon, ezeket miért kell és hogyan célszerű javítani. Persze tudni érdemes, hogy a javításhoz programozói szakemberre van szükség, drasztikus esetben grafikusra is, ha az oldal struktúráját teljesen módosítani kell. Mi erre is kínálunk megoldást a keresőoptimalizálási szolgáltatásunkkal.

A honlap elemzés a Google keresőoptimalizálási szakértelmünk általi mindenre kiterjedő feladatot hajtja végre. Az elemzés után tisztában lesz azzal, hogy mi szükséges a helyes keresőoptimalizálási szemlélet megvalósításához a weboldalán. A webaudit honlap elemzést azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik egy mély átfogó képet szeretnének kapni a hibák valódi okairól és megoldásairól.

Eleged van a sablonos, táblázat alapú honlap elemzésekből?

Sokan egy egyszerű programmal elemzik ki mások weboldalát, majd jó áron eladják, ehhez semmilyen szakértelemre nincs szükség. Amit látni fog ebből nem más, mint egy sűrű táblázat, mely csak annyit mutat meg, hogy az előírásoknak megfelelően lett e felépítve a honlapja. Viszont ebből nem derül ki a legfontosabb szempont, hogy miként lehet megoldani a problémákat. Ön nem lesz előrébb ezen honlap elemzéssel, hiszen nagyrészt érteni sem fogja a számos rövidítéseket és programozási kódokat.

Van megoldás!
Mi részletesen a honlap minden aloldalát kielemezzük, átnézzük a programkódokat elejétől a végéig, hogy minden apró részletre fény derüljön. Természetesen mi is használunk táblázatokat és statisztikai elemzéseket, de csak kiegészítésként a könnyebb megértés végett. Úgy adjuk át az elemzéseinket, hogy átlag halandó ember is megértse milyen hibák merültek fel és hogyan lehet javítani azokat.

Keresőoptimalizálási honlap elemzés, hogy mindenre fény derüljön:

A webauditunk és online marketing auditunk segítségével kiemelezzük és helyrehozzuk a hibákat.Domain és tárhely ellenőrzés
A webauditunk és online marketing auditunk segítségével kiemelezzük és helyrehozzuk a hibákat.Forráskód helyesség validálás, W3C és Google robot ajánlás szerinti hibák javítása
A webauditunk és online marketing auditunk segítségével kiemelezzük és helyrehozzuk a hibákat.URL kezelés, beszédes URL, átirányítások megfelelő használata
A webauditunk és online marketing auditunk segítségével kiemelezzük és helyrehozzuk a hibákat.Szerver és kliens oldali beállítások
A webauditunk és online marketing auditunk segítségével kiemelezzük és helyrehozzuk a hibákat.Google weboldali sebesség mérés és aprólékos hibajavítás
A webauditunk és online marketing auditunk segítségével kiemelezzük és helyrehozzuk a hibákat.<Title>, <meta>, <h> tagek helyes használata
A webauditunk és online marketing auditunk segítségével kiemelezzük és helyrehozzuk a hibákat.Szövegezés, kiemelés, tagolás megfelelő felépítése
A webauditunk és online marketing auditunk segítségével kiemelezzük és helyrehozzuk a hibákat.Képek optimalizálása, fájlnevei, magyarázó tagek beállítása
A webauditunk és online marketing auditunk segítségével kiemelezzük és helyrehozzuk a hibákat.Belső navigáció ellenőrzése, kiépítése

Kiegészíthető elemzések

1. Google Ads elemzés

Ha tudni szeretnéd, hogy megfelelően van e optimalizálva kampányod, nem megy el feleslegesen a pénzed és betekintést szeretnél kapni a kampányaid helyzetéről, akkor neked a Google Ads elemzésre van szükséged. Több esetben cégen belül oldják meg a kampányok felállítását, ezért a szakértőmentes futtatás drága megoldás.

A Google Ads auditban az alábbiakat elemezzük

Google Ads hirdetés elemzés - Google Ads audit a futó kampány(oka)t
Google Ads hirdetés elemzés - Google Ads audit hirdetési csoportokat
Google Ads hirdetés elemzés - Google Ads audit kulcsszavakat
Google Ads hirdetés elemzés - Google Ads audit hirdetéseket
Google Ads hirdetés elemzés - Google Ads audit technikai beállításokat

2. Google Analytics elemzés

A Google Analytics elemzés fontos lehet a számodra, ha szeretnéd tudni milyen látogatóid vannak a honlapodon, azok hogyan találták meg, honna jöttek, mit néztek meg, meddig tartózkodtak és mennyi pénzt hagytak a zsebedben. Ezen sokrétű adatokat nem kapod meg, ha nem volt megfelelő az Analytics beállítása.

A Google Analytics auditban az alábbiakat elemezzük

Google Analytics elemzés - Google Analytics audit a megfelelő követőködok beállításait
Google Analytics elemzés - Google Analytics audit az Analytics szakszerű beállításait
Google Analytics elemzés - Google Analytics audit a weboldalad szinkronba hozását az Analytics-el

3. Webergonómia elemzés - Webergonómia audit

Számos látogatója van honlapodnak, de valamiért többen elakadnak a vásárlás során vagy hamar elhagyják az oldalt, esetleg nem találják meg a keresett információt. Ezen okok mindegyike közrejátszik, ha nem ergonómikus a weboldalad, hiszen a kiváló grafika kevés.

A webergonómia auditban az alábbiakat elemezzük

Webergonómia elemzés - Webergonómia audit honlapod grafikai elemeit és felépítését
Webergonómia elemzés - Webergonómia audit javaslatot teszünk az újabb design elemek megvalósítására
Webergonómia elemzés - Webergonómia audit teszteljük, hogy miért akadnak el az ügyfelei
Webergonómia elemzés - Webergonómia audit elkészítjük a sematikus új design tervet

4. E-mail marketing elemzés

Az e-mail marketing elemzés után tisztában leszel azzal, hogy feliratkozóidból miért vált kevés ügyvél, és miért nem megfelelő az e-mail marketing kampányod. A cégednek ez befektetés, hiszen kiderül miért ment el eddig feleslegesen a pénzed.

Az e-mail marketing auditban az alábbiakat elemezzük

E-mail marketing elemzés - E-mail marketing audit az adatbázisa szerkezetét, paramétereit
E-mail marketing elemzés - E-mail marketing audit technikai beállításokat
E-mail marketing elemzés - E-mail marketing audit elért eredmények statisztikáját
E-mail marketing elemzés - E-mail marketing audit az eddig kiküldött és folyamatos e-mail sorozatot

5. Közösségi média marketing elemzés

A közösségi média marketing elemzés azt a célt szolgálja, hogy biztosan azt adja e követőidnek, amire valójában szükségük van. Megvizsgáljuk, hogy céges közösségi oldala(i)d eleget tesznek-e a felmerülő igényeknek.

A közösségi média auditban az alábbiakat elemezzük

E-mail marketing elemzés - E-mail marketing audit a közösségi oldala(i)d felépítését
E-mail marketing elemzés - E-mail marketing audit technikai beállításokat
E-mail marketing elemzés - E-mail marketing audit elért eredmények statisztikáját
E-mail marketing elemzés - E-mail marketing audit az eddig posztolt információkat
E-mail marketing elemzés - E-mail marketing audit a követők gyűjtésének módszerét

De mégis milyen előnyeid származnak az elemzésekből?

Elsősorban minőségi látogatókkal illetve potenciális ügyfelekkel gyarapszik majd a honlapod, akiket az általunk elemzett és javított sikeres e-mail / közösségi média / keresőhirdetés / keresőoptimalizálás marketinged során szerzel. Másodsorban pedig ezek a látogatók sikeresen navigálnak majd az oldaladon és minden információt megkapnak, amire szükségük van.

Amint láthatod számos szempontnak és online marketing irányelvnek meg kell felelni, hogy sikeres legyen a weboldalad. Ha már az egyik is sántít közülük, akkor ügyfeleket veszítesz, vagyis pénzt. Megéri kockáztatni?

Ezért válaszd a weboldal elemzésünket!

A webauditunk és online marketing auditunk segítségével kiemelezzük és helyrehozzuk a hibákat.Minden pontra kiterjedő részletgazdag elemzés, hogy a legapróbb szegmens is megvilágosodjon.
A webauditunk és online marketing auditunk segítségével kiemelezzük és helyrehozzuk a hibákat.Általunk fény derül arra, hogy ügyfeleid miért nem voltak elégedettek.
A webauditunk és online marketing auditunk segítségével kiemelezzük és helyrehozzuk a hibákat.Nem az elméleti, hanem a gyakorlatban alkalmazott és kamatoztatott tudásunkat adjuk a cégec sikeréhez.
A webauditunk és online marketing auditunk segítségével kiemelezzük és helyrehozzuk a hibákat.Nem csak weboldalt, hanem szükség esetén egyég kiegészítő / önálló elemzést is elvégzünk, hogy vállalkozásodhoz átfogó elemzést biztosítsunk.
A webauditunk és online marketing auditunk segítségével kiemelezzük és helyrehozzuk a hibákat.Nem gépi elemzéssel, hanem statisztikai diagrammokkal, ábrákkal, példakódokkal is szemléltetjük a feltérképezett hibákat, hogy könnyen megértsd a hibák valódi okát.
A webauditunk és online marketing auditunk segítségével kiemelezzük és helyrehozzuk a hibákat.Programozási, webergonómiai, online marketing és Google szakértelmünk a garanciánk kulcsa.

Mikor ne válaszd a honlap elemzésünket!

A webauditunk és online marketing auditunk segítségével kiemelezzük és helyrehozzuk a hibákat.Ha kiváló temékkel vagy szolgáltatással rendelkezel, ennek ellenére leendő ügyfeleid a konkurenciáidnál hagyják pénzüket, mert Te nem szeretnéd, hogy a weboldalad értékesítsen.
A webauditunk és online marketing auditunk segítségével kiemelezzük és helyrehozzuk a hibákat.Ha napi szinten követed a legújabb trendeket, rengeteg szabadidővel és pénzel rendelkezel, hogy mindent kipróbálj.
A webauditunk és online marketing auditunk segítségével kiemelezzük és helyrehozzuk a hibákat.Ha megfelelő szakértelemmel rendelkezel a programozás, webergonómia / grafika, online marketing és Google eszközök terén.
A webauditunk és online marketing auditunk segítségével kiemelezzük és helyrehozzuk a hibákat.Ha vállalod a felelőséget, hogy helytelen szakértői mentes módszerekkel leronthatod a weboldalad minőségét és presztizs értékét.
A webauditunk és online marketing auditunk segítségével kiemelezzük és helyrehozzuk a hibákat. Ha nem tartod fontosnak az online marketing eszközeit.
A webauditunk és online marketing auditunk segítségével kiemelezzük és helyrehozzuk a hibákat.Ha nem szeretnéd, hogy weboldalad megfeleljen az összes online irányelvnek, mivel maximálisan elégedett vagy.

  Weboldal elemzést, illetve online marketing auditot már önállóan nem vállalunk, csak komplex kiszervezés keretében!