OMWINGS Digitális Ügynökség Online marketing Wings, logó

Facebook és Instagram marketing

Facebook és Instagram marketing kampány és közösségi média marketing sikeressége

Csakis akkor olvass tovább, ha rád már az alábbi pontok egyike is igaz.

Facebook és Instagram marketing kampány és közösségi média marketing a hiteles követői bázis kiépítéséhez.  Ha releváns követőket szeretnél gyűjteni.
Facebook és Instagram marketing kampány és közösségi média marketing, hogy megismerje a célcsoportját.  Ha nem ismered kellőképpen a célcsoportodat.
Facebook és Instagram marketing kampány és közösségi média marketing szükséges, hogy ne valljon kudarcot.  Ha a Facebook és Instagram marketing próbálkozásaid kudarcot vallottak.
Facebook és Instagram marketing kampány és közösségi média marketing kiszervezés.  Ha kiszerveznéd a Facebook és Instagram kommunikációd.
Facebook és Instagram marketing kampány és közösségi média marketing az eredmények biztosítására.  Ha eredményeket szeretnél látni és nem üres beszédet hallani.
Facebook és Instagram marketing kampány és közösségi média marketing komplex szolgáltatás nyújtás.  Ha olyan csapatot szeretnél, aki webfejlesztést és Facebook marketinget egyaránt végez .

A magyarok több mint a fele fent van a Facebook-on!

Facebook hirdetés

Nem csekély számról beszélünk, ha elmondhatjuk, hogy a magyarok közel fele regisztrálva van a Facebook-on, ami több mint 5,6 millió embert jelent. Számos statisztikai adatot felsorolhatnánk, de inkább a lényeget emelnénk ki, vagyis mesterlövészként célozhatjuk a felhasználókat. Ahogy a Google, a Facebook is mindent tud rólunk, sőt a Facebook-on mikroszegmenáltabb célzásokat is végrehajthatunk, mint pl. iskolai végzettség vagy kapcsolati státusz.


Facebook kommunikáció és hirdetés

A Facebook hirdetés minősége

Nagyon fontos, hogy a Facebook nem direkt értékesítésekre alkalmas platform. A felhasználókból nem csak egyre nehezebb követőket formálni, de a folyamatos érdeklődés fenntartására is gondolni kell. A Facebook nem ingyenes. Ugyanis minél több követőnk van, annál kisebb lesz az organikus elérés. Ezért van szükség minőségi testre szabott tartalmakra és a megfelelő statisztikára, hogy tudjuk mikor, kinek és mit kell posztolni. Ezen felül a hirdetések jobb esetben olcsóbbak lehetnek a Google Ads hirdetési rendszernél, amennyiben megfelelő stratégián alapuló Facebook marketing kampány(ok) fut(nak).

A Facebook marketing nem csak kommunikációból és hirdetésből áll, hanem a megfelelő építhezéshez (céltól függően) szüksége lehet egyedi Facebook alkalmazásra is, melynek kihasználásával csúcspontra emelheti a rajongói táborának népszerűségét. Ez az alkalmazás legfőképpen adatbázis gyűjtésre szolgál, miközben valamilyen játékot, akciót, kedvezményt hirdetünk. A játékban való részvétel feltétele, hogy a felhasználónak meg kell adnia a nevét és e-mail címét (minimális esetben), így ezek után a megfelelő e-mail marketing segítségével továbbra is elérjük az érdeklődőket.


Számos ok, amiért érdemes a Facebook és Instagram hirdetést választanod!

A felsorolt számos ok miatt válassza a Facebook és Instagram hirdetés marketing kampányt, illetve a közösségi média marketinget. Csak akkor kell fizetned, ha a hirdetésre kattintanak!
A felsorolt számos ok miatt válassza a Facebook és Instagram hirdetés marketing kampányt, illetve a közösségi média marketinget. Az indulás után szinte "azonnal" látható az eredmény!
A felsorolt számos ok miatt válassza a Facebook és Instagram hirdetés marketing kampányt, illetve a közösségi média marketinget. Te határozod meg, hogy mekkora legyen a napi költségkeret és azt is, hogy mennyit ér neked egy látogató (kattintás, konverzió - vásárlás).
A felsorolt számos ok miatt válassza a Facebook és Instagram hirdetés marketing kampányt, illetve a közösségi média marketinget. A büdzsé felett teljes a kontroll. Mindenről tudni fogsz, hiszen követhető és számítható a megtérülés alakulása: ROI.
A felsorolt számos ok miatt válassza a Facebook és Instagram hirdetés marketing kampányt, illetve a közösségi média marketinget. Report készítése minden hónapban, hogy pontosan lásd az elért eredményeket.
A felsorolt számos ok miatt válassza a Facebook és Instagram hirdetés marketing kampányt, illetve a közösségi média marketinget. Facebook kamkampányaidat bármikor elindíthatjuk, módosíthatjuk, leállíthatjuk, vagy szüneteltethetjük.
A felsorolt számos ok miatt válassza a Facebook és Instagram hirdetés marketing kampányt, illetve a közösségi média marketinget. A Remarketing segítségével nyomon követhetjük azon felhasználókat, akik már jártak az weboldaladon és személyre szabott hirdetéseket nyújthatunk a részükre.
A felsorolt számos ok miatt válassza a Facebook és Instagram hirdetés marketing kampányt, illetve a közösségi média marketinget. Tökéletes célzási lehetőség mikroadatokra is.
A felsorolt számos ok miatt válassza a Facebook és Instagram hirdetés marketing kampányt, illetve a közösségi média marketinget. Egyedi webes alkalmazás fejlesztése.

Nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos!

A Facebook és Instagram hirdetés minősége

Még mindig vannak olyanok, akik arra hajtanak, hogy minél több követőjük legyen. Akár vesznek lájkokat is, nem törődve azzal, hogy nagy részük nem célcsoportjuk. Ezzel csak azt érik el, hogy organikusan nagyon kevés releváns embert fognak elérni, így többet kell majd hirdetniük. A Facebook és Instagram marketing lényege, hogy minőségi követő tábort építsünk, míg a folyamatos kommunikáció és a hirdetések egységes szerepet kapjanak.


Miért válaszd a Facebook és Instagram marketing szolgáltatásunkat?

Érvek a Facebook és Instagram marketing kampány, illetve a közösségi média marketing mellett. Komplex kiszervezés: Facebook és Instagram marketing, online marketing, webes app fejlesztés
Érvek a Facebook és Instagram marketing kampány, illetve a közösségi média marketing mellett. Marketing szövegíróink tudják, hogy mikor és milyen szövegre van szükség.
Érvek a Facebook és Instagram marketing kampány, illetve a közösségi média marketing mellett. A gyakorlatban kamatoztatott tudásunkat adjuk a Facebook és Instagram marketing kampányodhoz.
Érvek a Facebook és Instagram marketing kampány, illetve a közösségi média marketing mellett. Levesszük a terhet a válladról és sikeres kampányt futtatunk.
Érvek a Facebook és Instagram marketing kampány, illetve a közösségi média marketing mellett. Nem kell online marketingest alkalmaznod, a Facebook és Instagram marketing kiszervezés nem csak gazdaságosabb, de több szakértelemmel is jár.
Érvek a Facebook és Instagram marketing kampány, illetve a közösségi média marketing mellett. Analitikai alapelvünk: mérni, mérni és mérni.

Mikor ne válaszd a Facebook és Instagram marketinget!

Ellenérvek a  Facebook és Instagram marketing kampány, illetve a közösségi média marketing tekintetében Ha céged nem szeretne egyáltalán fent lenni a Facebook-on és Instagram-on.
Ellenérvek a  Facebook és Instagram és Instagram marketing kampány, illetve a közösségi média marketing tekintetében Ha nem hiszel a közösségi média erejében.
Ellenérvek a  Facebook és Instagram marketing kampány, illetve a közösségi média marketing tekintetében Ha neked a lájkolók száma a fontos, nem pedig a releváns követői tábor.
Ellenérvek a  Facebook és Instagram marketing kampány, illetve a közösségi média marketing tekintetében Ha megfelelő szakértelemmel/csapattal rendelkezel a Facebook marketinghez.
Ellenérvek a  Facebook és Instagram marketing kampány, illetve a közösségi média marketing tekintetében Ha úgy gondolod, hogy maximálisan kihasználod a Facebook marketing biztosította lehetőségeket.
Ellenérvek a  Facebook és Instagram marketing kampány, illetve a közösségi média marketing tekintetében Ha sokba kerülnek a hirdetéseid, melyek kevés konverziót hoznak és a továbbiakban is szeretnél feleslegesen pénzt költeni.

 

Ha eddig nem hittél a Facebook és Instagram marketing erejében, akkor mi megmutatjuk, hogy miként lehet releváns és hiteles követőket gyűjteni, majd belőlük vásárlókat formálni. SZÁRNYALJ VELÜNK!

Kérj itt Facebook és Instagram marketing árajánlatot!


Árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével kérhetsz, ezzel megtéve az első lépést, hogy konkurenciáid felett szárnyalhass. Az ajánlatkérés semmire nem kötelez, csak arra, hogy valós adatokat adj meg! A levél elküldéséhez kattints a "Szárnyalni akarok" gombra.

A „Szárnyalni akarok” gombra kattintással hozzájárulok, hogy kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés, időpontkérés céljából, hozzájárulásom jogalapján az Online Marketing Wings Digitális Ügynökség a személyes adataimat kezelje. Kijelentem, hogy az Adatvédelmi tájékoztató és ÁSZF oldalon foglaltakat elolvastam és elfogadom.