OMWINGS Digitális Ügynökség Google Partners Online marketing Wings, logó

Facebook marketing - Közösségi média marketing

Facebook marketing kampány és közösségi média marketing sikeressége

FIGYELEM! Csak akkor olvasson tovább, ha Önre már az alábbi pontok egyike is igaz.

Facebook marketing kampány és közösségi média marketing a hiteles követői bázis kiépítéséhez.  Ha hiteles követőket szeretne gyűjteni.
Facebook marketing kampány és közösségi média marketing, hogy megismerje a célcsoportját.  Ha nem ismeri kellőképpen a célcsoportját.
Facebook marketing kampány és közösségi média marketing szükséges, hogy ne valljon kudarcot.  Ha a Facebook marketing próbálkozásai kudarcot vallottak.
Facebook marketing kampány és közösségi média marketing kiszervezés.  Ha kiszervezné a Facebook kommunikációját.
Facebook marketing kampány és közösségi média marketing az eredmények biztosítására.  Ha eredményeket szeretne látni és nem üres beszédet hallani.
Facebook marketing kampány és közösségi média marketing komplex szolgáltatás nyújtás.  Ha egy olyan csapatot szeretne, aki fejlesztést és Facebook marketinget egyaránt végez .

A magyarok több mint a fele fent van a Facebook-on!

Facebook hirdetés

Nem csekély számról beszélünk, ha elmondhatjuk, hogy a magyarok közel fele regisztrálva van a Facebook-on, ami 4,6 millió embert jelent. Életkor szerint a 18-44 év közöttiek alkotják a magot, melyben 52%-a nő, 48%-a pedig férfi. Még számos statisztikai adatot felsorolhatnánk, de inkább a lényeget emelnénk ki, vagyis mesterlövészként célozhatjuk a felhasználókat. Ahogy a Google, a Facebook is mindent tud rólunk, sőt a Facebook-on mikroszegmenáltabb célzásokat is végrehajthatunk, mint pl. iskolai végzettség vagy kapcsolati státusz.


Facebook kommunikáció és hirdetés

A Facebook hirdetés minősége

Nagyon fontos, hogy a Facebook nem direkt értékesítésekre alkalmas platform. A felhasználókból nem csak egyre nehezebb követőket formálni, de a folyamatos érdeklődés fenntartására is gondolni kell. A Facebook nem ingyenes. Ugyanis minél több követőnk van, annál kisebb lesz az organikus elérés. Ezért van szükség minőségi testre szabott tartalmakra és a megfelelő statisztikára, hogy tudjuk mikor, kinek és mit kell posztolni. Ezen felül a hirdetések jobb esetben olcsóbbak a Google AdWords hirdetési rendszernél, amennyiben megfelelő stratégián alapuló Facebook marketing kampány(ok) fut(nak).

A Facebook marketing nem csak kommunikációból és hirdetésből áll, hanem a megfelelő építhezéshez (céltól függően) szüksége lehet egyedi Facebook alkalmazásra is, melynek kihasználásával csúcspontra emelheti a rajongói táborának népszerűségét. Ez az alkalmazás legfőképpen adatbázis gyűjtésre szolgál, miközben valamilyen játékot, akciót, kedvezményt hirdetünk. A játékban való részvétel feltétele, hogy a felhasználónak meg kell adnia a nevét és e-mail címét (minimális esetben), így ezek után a megfelelő e-mail marketing segítségével továbbra is elérjük az érdeklődőket.


Számos ok, amiért érdemes a Facebook hirdetést választania!

A felsorolt számos ok miatt válassza a Facebook hirdetés marketing kampányt, illetve a közösségi média marketinget. Csak akkor kell fizetnie, ha hirdetésére kattintanak!
A felsorolt számos ok miatt válassza a Facebook hirdetés marketing kampányt, illetve a közösségi média marketinget. Az indulás után szinte "azonnal" látható az eredmény!
A felsorolt számos ok miatt válassza a Facebook hirdetés marketing kampányt, illetve a közösségi média marketinget. Ön határozza meg, hogy mekkora legyen a napi költségkeret és azt is, hogy Önnek mennyit ér egy látogató, vagyis egy kattintás: CPC (Cost Per Click).
A felsorolt számos ok miatt válassza a Facebook hirdetés marketing kampányt, illetve a közösségi média marketinget. A büdzsé felett teljes a kontroll. Ön mindenről tudni fog, hiszen követhető és számítható a megtérülés alakulása: ROI.
A felsorolt számos ok miatt válassza a Facebook hirdetés marketing kampányt, illetve a közösségi média marketinget. Report készítése minden hónapban, hogy pontosan lássa az elért eredményeket.
A felsorolt számos ok miatt válassza a Facebook hirdetés marketing kampányt, illetve a közösségi média marketinget. Facebook kamkampányait bármikor elindíthatjuk, módosíthatjuk, leállíthatjuk, vagy szüneteltethetjük.
A felsorolt számos ok miatt válassza a Facebook hirdetés marketing kampányt, illetve a közösségi média marketinget. A Remarketing segítségével nyomon követhetjük azon felhasználókat, akik már jártak az weboldalunkon/Facebook oldalunkon és személyre szabott hirdetéseket nyújthatunk a részükre.
A felsorolt számos ok miatt válassza a Facebook hirdetés marketing kampányt, illetve a közösségi média marketinget. Tökéletes célzási lehetőség mikroadatokra is.
A felsorolt számos ok miatt válassza a Facebook hirdetés marketing kampányt, illetve a közösségi média marketinget. Egyedi Facebook alkalmazás fejlesztése és használata.

Nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos!

A Facebook hirdetés minősége

Még mindig vannak olyanok, akik arra hajtanak, hogy minél több követőjük legyen. Akár vesznek lájkokat is, nem törődve azzal, hogy nagy részük nem célcsoportjuk. Ezzel csak azt érik el, hogy organikusan nagyon kevés releváns embert fognak elérni, így többet kell majd hirdetniük. A Facebook marketing lényege, hogy minőségi követő tábort építsünk, míg a folyamatos kommunikáció és a hirdetések egységes szerepet kapjanak.


Miért döntsön a Facebook marketing mellett?

Érvek a Facebook marketing kampány, illetve a közösségi média marketing mellett. Komplex kiszervezés: Facebook marketing, online marketing, app fejlesztés
Érvek a Facebook marketing kampány, illetve a közösségi média marketing mellett. Marketing szövegíróink tudják, hogy mikor és milyen szövegre van szükség.
Érvek a Facebook marketing kampány, illetve a közösségi média marketing mellett. A gyakorlatban kamatoztatott tudásunkat adjuk a Facebook marketing kampányához.
Érvek a Facebook marketing kampány, illetve a közösségi média marketing mellett. Levesszük a terhet a válláról és sikeres kampányt futtatunk.
Érvek a Facebook marketing kampány, illetve a közösségi média marketing mellett. Nem kell online marketingest alkalmaznia, a Facebook marketing kiszervezés nem csak gazdaságosabb, de több szakértelemmel is jár.
Érvek a Facebook marketing kampány, illetve a közösségi média marketing mellett. Analitikai alapelvünk: mérni, mérni és mérni.

Mikor ne válassza a Facebook marketinget!

Ellenérvek a  Facebook marketing kampány, illetve a közösségi média marketing tekintetében Ha cége nem szeretne egyáltalán fent lenni a Facebook-on.
Ellenérvek a  Facebook marketing kampány, illetve a közösségi média marketing tekintetében Ha nem hisz a közösségi média erejében.
Ellenérvek a  Facebook marketing kampány, illetve a közösségi média marketing tekintetében Ha Önnek a lájkolók száma a fontos, nem pedig a releváns követői tábor.
Ellenérvek a  Facebook marketing kampány, illetve a közösségi média marketing tekintetében Ha megfelelő szakértelemmel/csapattal rendelkezik a Facebook marketinghez.
Ellenérvek a  Facebook marketing kampány, illetve a közösségi média marketing tekintetében Ha úgy gondolja, hogy maximálisan kihasználja a Facebook marketing biztosította lehetőségeket.
Ellenérvek a  Facebook marketing kampány, illetve a közösségi média marketing tekintetében Ha sokba kerülnek a hirdetései, melyek kevés konverziót hoznak és a továbbiakban is szeretne feleslegesen pénz fizetni.

 

Ha eddig nem hitt a Facebook marketing erejében, akkor mi megmutatjuk, hogy miként lehet releváns és hiteles követőket gyűjteni, majd belőlük vásárlókat formálni. SZÁRNYALJON VELÜNK!

Kérjen Facebook marketing árajánlatot!


Árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével kérhet, ezzel megtéve az első lépést, hogy konkurenciái felett szárnyalhasson. Az ajánlatkérés Önt semmire nem kötelezi, csak arra, hogy valós adatokat adjon meg! A levél elküldéséhez kattintson a "Szárnyalni akarok" gombra.

A „Szárnyalni akarok” gombra kattintással hozzájárulok, hogy kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés, időpontkérés céljából, hozzájárulásom jogalapján, az Online Marketing Wings Kft. a személyes adataimat kezelje. Kijelentem, hogy az Adatvédelmi tájékoztató és ÁSZF oldalon foglaltakat elolvastam és elfogadom.