Full service online marketing kiszervezés

Csakis akkor olvass tovább, ha rád már az alábbi pontok egyike is igaz!

Online marketing kiszervezés

Ha komplex szemléletű online marketing kiszervezést szeretnél választani.

Online marketing kiszervezés

Ha egy online marketing csapatot szeretnél, akik leveszik a terhet a válladról.

Online marketing kiszervezés

Ha az online marketinges alkalmazottad (csapatod) nem teljesítette az elvárásaidat.

Online marketing kiszervezés

Ha még nagyobb eredményekre vágysz, de nem tudtad áttörni a gátat.

Online marketing kiszervezés

Ha szakértelemre van szükséged, nem pedig üres beszédre.

Online marketing kiszervezés

Ha szeretnéd, hogy vállalkozáod mellett egy olyan cég álljon, akinek fontos az Te sikered.

Mit jelent az online marketing kiszervezés?

Miért érdemes egy cégnek kiszerveznie az online marketingjét

A vállalkozás a saját maga által végzett online marketing tevékenységet rábízza egy külső szolgáltatóra, ebből kifolyólag jóval több időt fordíthat az egyéb tevékenységeire. Mindemellett alacsonyabb költséggel, pontosan mérhető, tervezhető és hatékony kampányokat biztosít számára a megbízott cég.

Jellemző a cégvezetőkre, hogy semmit sem szeretnek kiadni a kezükből, helyette mindent maguk akarnak megcsinálni. Ezzel nincs is probléma hiszen a legtöbb cégvezető agilis szemléletmódú. Ámde így nem jut idejük olyan feladatokra, amikre a legtöbbet kellene fordítaniuk. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy egy (vagy több) alkalmazott a megoldás, vagy inkább a kiszervezést válasszák. A továbbiakban az online marketing kiszervezés mélységeibe nyújtunk betekintést.

A pókháló alapú online marketing, avagy az összehangolt stratégia sikere

Pókháló alapú online marketing stratégia és kiszervezés

A pókháló alapú online marketing stratégia egy olyan megközelítés, amely a pókhálóhoz hasonló szerkezetet alkalmazza a különböző online (és offline) csatornák összekapcsolására és integrálására a marketingtevékenységek során. A cél az, hogy az egyes online platformok közötti kapcsolatokat kihasználva növelje a láthatóságot, és a potenciális ügyfelek számára összehangolt üzenetet közvetítsen. Mi ezt a megközelítést követjük és oktatjuk.

Felépítése

  • Weboldal: A weboldal a digitális jelenlét alapja, melynek folyamatos fejlesztése és sales funnel kialakítása elengedhetetlen a pókháló alapú stratégia sikeréhez.
  • Közösségi média marketing: A közösségi média platformok elősegítik a brand közvetlen kapcsolatépítését és a tartalommegosztást, hozzájárulva a széles körű láthatósághoz.
  • Online hirdetés: Az online hirdetések eredményes módszerek a célzott reklámkampányokban, amelyek növelik az azonnali látogatottságot és konverziókat.
  • Keresőoptimalizálás: A keresőoptimalizálás fontos az online keresőmotorokban való magasabb rangsorolás és a potenciális ügyfelek könnyebb megtalálhatósága szempontjából.
  • Tartalommarketing: A tartalommarketing, egy kiváló stratégiai eszköz a célcsoportok elérésében és megtartásában, valamint az értékes információk megosztásában.
  • E-mail marketing: Az e-mail marketing a személyre szabott kommunikáció révén erősíti a kapcsolatot az ügyfelekkel és támogatja a konverziókat.
  • Offline marketing: Az offline marketing csatornák további lehetőségeket kínálnak a brand ismertségének növelésére, a különféle közönségcsoportokhoz való eljutásban.

Ezzel a pókháló alapú stratégiával biztosítjuk, hogy a brand minden online csatornája egyetlen jól összehangolt rendszerként működjön. Ez nemcsak a hatékonyságot növeli, hanem egységes és vonzó üzenetet közvetít a célközönség felé, optimalizálva ezzel a brand online jelenlétét.

Online marketing alkalmazott / online marketing kiszervezés áttekintése

A táblázatban szereplő információk szemléltetik, hogy a szakmai kompetenciák terén milyen egyezések, illetve különbségek lehetnek abban az esetben, ha alkalmazottat foglalkoztat, vagy minket bíz meg. Számos opció választható, mivel rugalmasak vagyunk és igazodunk az ügyfél igényeihez. Minden esetben óradíj alapján egyedi igényekre szabva készítjük az online marketing kiszervezési csomagjainkat.

Online marketing alkalmazott vs.
Online marketing kiszervezés
Online marketingesOMWINGS
Gyakorlati tudás1-3 év>15 év
Google Ads (AdWords)
Google Analytics
E-mail marketing
Közösségi média marketing
Elemzés, tanácsadás
Személyes konzultáció
Keresőoptimalizálás (belső, külső)
Usability (felhasználói szokások pontos ismerete) tapasztalat
Tartalommarketing, profi szövegírás
Projektmenedzsment tapasztalat: kreatívok, programozók, marketingesek koordinációja
Arculattervezési és grafikus gyakorlat
Senior szintű webfejlesztési gyakorlat
Kapcsolatrendszer (nyomda, média stb.)
Google Partner
100%-ban elszámolható költség
Betegség, szabadság

Bemutatjuk az egyik kiemelt ügyfelünknél elért sikereinket:

Pingvin Patika, a kicsit más gyógyszertár

A Pharmainvest Zrt. egy kézbe szerette volna kiszervezni a webáruházuk online marketing menedzselését és webfejlesztését. Mi újragondoltuk a webshopot és átfogó online marketing stratégiát állítottunk fel, amelyet folyamatosan a kezünkben tartunk.

Az eredményeinknek köszönhetően a Pingvin Patika webáruház kétszer egymás után (2016-ban és 2017-ben) szerzett Népszerűségi I. díjat az Az Ország Boltja webshopok versenyén a Szépségápolás és egészség kategóriában.

E-mail feliratkozók növekedése

+400%

Viszapattanási arány csökkenése

-25%

Bevételnövekedés 2 év után

+92%

Vásárlói elégedettség

+35%

Különböző online marketing kiszervezési megoldásokat kínálunk

Online marketing kiszervezés megoldásaink

1. Egyszeri kampánytervezés
Amennyiben saját csapatoddal kívánod megvalósítani a teljes körű online marketing kampányodat, akkor mi egy 1 éves tervez (+ szakmai anyagok), audit és vezetői prezentációk keretében nyújtjuk az ehhez szükséges pontos információkat, ami alapján a kampány végigkövethető és lebonyolítható.

2. Társulás egy projekthez
Ha saját menedzsmenttel rendelkezel, de egy időszakos nagyobb projekt meghaladja a kapacitásodat és nem szeretnél plusz munkaerőt alkalmazni a kérdéses időtartamra, akkor mi csatlakozunk a csapatodhoz és együttes erővel visszük végbe a céljait. Itt lehet szó egy adott szakterület kiszervezéséről, és/vagy a menedzsmentjével való együttműködésről.

3. Folyamatos együttműködés
Azon cégvezetők részére ajánljuk, aki felismerték, hogy csak úgy lehet költséghatékonyan alkalmazni az online marketing gépezet, ha egy szakértőkből álló külsős csapat kezébe adja át a tervezést és lebonyolítást. Ebben az esetben, vagy már egy kész online marketing tervvel rendelkezik, amiből tudunk építkezni, vagy ennek tervezését is ránk bízza. A felsorolt esetekben beszélünk teljes online marketing kiszervezésről.

+1 Online marketing képzések
Ha inkább megtanulnád az online marging legfontosabb csatornáit, mert magad szeretnél kezedve venni a vállalkozásod online marketingjét, vagy csak szimplán érteni akarod az online marketing működését, hogy a kiszervezési kommunikáció könnyebb legyen, akkor jelentkezz itt az Exkluzív online marketing tanfolyamra.

Miért dönts az online marketing kiszervezés mellett?

Érvek az online marketing kiszervezés mellett.

Mert egy olyan tapasztalt szakértőket tudhatsz a vállalkozásod mellett, akik az online marketing, a webfejlesztés és arculattervezés terén csapatban, kohéziós erőként képesek dolgozni.

Érvek az online marketing kiszervezés mellett.

Mert az Te számodra fontos, hogy a megbízott cég, a vállalkozásod érdekeit és céljait szem előtt tartva folyamatosan hajszolja a sikert.

Érvek az online marketing kiszervezés mellett.

Mert egy Google által minősített és kiemelt Partnert bízhatsz meg, ami már önmagában garancia az online hirdetésekhez.

Érvek az online marketing kiszervezés mellett.

Mert nem kevés időt spórolhatsz meg, ha rögtön olyan online marketing kiszervezést választasz, ahol szárnyaló megoldásokkal költséghatékony projekteket és kampányokat biztosítanak.

Érvek az online marketing kiszervezés mellett.

Mert a folyamatos kapcsolattartás és személyes konzultáció (bárhol az országban) ugyanúgy biztosított, mint ha saját alkalmazottad lenne.

Érvek az online marketing kiszervezés mellett.

Mert a kampány sosem szünetel, betegség vagy szabadság ideje alatt is helyettesítést nyújtunk.

Érvek az online marketing kiszervezés mellett.

Mert 100%-ban elszámolható az online marketing kiszervezési költség, ezáltal mentesülsz a különböző HR és munkavállalói terhek alól.

Mikor ne válaszd az online marketing kiszervezést?

Ha egy olyan szakértői csapattal rendelkezel,

Ellenérvek az online marketing kiszervezés tekintetében

akik számára a sikeres kampányok ugyanolyan fontosak, mint neked.

Ellenérvek az online marketing kiszervezés tekintetében

akik minden online marketing szegmenst ismernek és alkalmaznak.

Ellenérvek az online marketing kiszervezés tekintetében

akik teljes körű feladatot el tudnak látni az arculattervezéstől a programozáson át az online marketinggel bezáróan.

Ellenérvek az online marketing kiszervezés tekintetében

akik folyamatosan képzik magukat, hogy mindig a legfrissebb szakértői tudást tudják nyújtani.

Ellenérvek az online marketing kiszervezés tekintetében

akik nem elégszenek meg az alapokkal és a legtöbbet akarják kihozni a büdzsédből.

Egy megbízható és minőségi munkát végző csapatot szeretnél a céged mellet tudni, akik színes megoldásaikkal kiemelnek a konkurenciáid közül? SZÁRNYALJ VELÜNK, hogy a vállalkozásod is részévé váljon a sikeres online marketing kiszervezési gépezetünknek!

Kérj itt online marketing kiszervezésre árajánlatot!

Árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével kérhetsz, ezzel megtéve az első lépést, hogy konkurenciáid felett szárnyalhass. Az ajánlatkérés semmire nem kötelez, csak arra, hogy valós adatokat és céges elérhetőségeket adj meg! A levél elküldéséhez kattints a "Szárnyalni akarok" gombra.