Egyedi weboldal fejlesztés-készítés

Csakis akkor olvass tovább, ha rád már az alábbi pontok egyike is igaz.

Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés

Ha szolgáltatással/termékkel rendelkezel és nívós weboldalra vágysz.

Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés

Ha mobilbarát, reszponzív webes megoldásokat alkalmaznál.

Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés

Ha egyedi fejlesztést szeretnél megvalósíttatni.

Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés

Ha a jelenlegi weboldalad nem felel meg a mai elvárásoknak és trendeknek.

Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés

Ha a jelenlegi landing oldalad nem termelőképes és újratervezést igényel.

Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés

Ha online marketingesre és webfejlesztőre egyaránt szükséged van.

A hazai KKV szektornak csak közel 60%-a rendelkezik online jelenléttel!

Jelenleg a hazai KKV-knak még mindig csak közel 60%-a van jelen az interneten. Ebbe az arányba beletartoznak a weboldalak és a közösségi felületek egyaránt. A maradék rész nem hisz az online marketing erejében, vagy még nem tette meg a megfelelő lépéseket. A weboldal készítési szolgáltatásunkkal vagy felszállsz a rohamosan fejlődő online marketing vonatra, vagy megvárod, míg a konkurenciáid megkeresnek minket.

Mitől lesz egyedi egy vevőmágnes weboldal fejlesztés?

Egyedi vevőmágnes és konverzióbarát weboldal készítés, webfejlesztés

Fontos szempont, hogy a weboldal készítést mindig egyedi igényekhez igazodva készítjük. A felhasználói élmény kialakítása ugyanolyan fontos, mint a megfelelő marketing szöveg. A weboldal készítés nem csak programozásból áll, hiszem az online marketing szemlélet is elengedhetetlen. Sajnos sok olyan weboldal van jelen az online piacon, ami tényleg csak van, de nem sokra jó. Ezért szükséges, hogy grafikus, webfejlesztő és online marketinges egyaránt részt vegyen a weboldal kialakításában. Mi mindezt biztosítjuk, hogy egy precíz vevőmágnes oldalt hozunk létre.

5 különbség a webfejlesztő cégek között, ezért vagyunk jobbak

A weboldal készítők webfejlesztők cégek közötti 5 különbség

1. Az első és legfontosabb, hogy mi digitális ügynökség vagyunk, tehát nem egyedülállóan webfejlesztésben tevékenykedünk, hanem kreatív és online marketing szolgáltatásinkkal ötvözzük a weboldalad sikerét. Számos fejlesztő cég nem ért az online marketinghez (mivel nem profiljuk, vagy csak azt hiszik értik), ezért hiába jók a webfejlesztésben, ha nem tudnak vevőmágnes szemlélettel építkezni.

2. Nem szalagon futnak ki nálunk a weboldalak. Egyszóval nem tömeggyártású (pl. WordPress), hanem egyedileg, online marketing alapokon megtervezett weboldalakat készítünk.

3. Nem tartozunk az olcsó weboldal készítő cégek közé, mert piacképes áron dolgozunk. A minőségre építünk és a weboldal sikerére.

4. Egy team áll rendelkezésedre, (grafikusok, webfejlesztők, szövegírók, online marketingesek) akik mind a te a projekteden fognak dolgozni.

5. A domain regisztrációtól egészen a konverzióig kísérjük az ügyfelet, tehát nem engedjük el a kezedet.


Bemutatjuk a webfejlesztési folyamatunkat

1. Cél definiálása

2. Specifikáció

3. Arculattervezés

4. Fejlesztés

Az első és legfontosabb dolog, hogy meghatározzuk miként szólítsuk meg a vállalkozásodnak / termékeidnek / szolgáltatásaidnak a célcsoportját és meghatározzuk a célokat. Ezután következik az igényspecifikáció (és fejlesztői specifikáció) elkészítése, amiben részletesen leírásra kerül, hogy a rendszernek milyen feladatokat kell majd ellátnia. Amint a folyamatos kommunikáció során letisztáztuk az igényeket, illetve mi is megtettük a javaslatainkat, indulhat az arculattervezés. Ez egy fontos támpont, hiszen itt ki kell emelnünk azt a mondást, hogy "nem magunknak készítjük a weboldalt, hanem a leendő vevőinknek". Tehát a grafikának és a fejlesztésnek összhangban kell üzemelnie, hogy végül egy felhasználóbarát és vevőmágnes gépezetet kapjunk eredményül.

5. Tesztelés

6. Marketing

7. Szárnyalás

8. Support

A tesztelések és a finomhangolások folyamatosan zajlanak, majd az Te maximális igényeidet teljesítve, átadjuk a weboldal készítési projektet. De itt még nem áll meg a fejlődés, ekkor kezdődik az igazi munka, ugyanis beindítjuk az online marketing vonatot, amely szakértelmünkkel rohamosan robog előre. Ennek eredményeként a vevők majd tapadni fognak a weboldaladra és megindul a szárnyalásod. Ámde mint minden gépezetet, ezt is etetni kell, hiszen csak úgy lehet a vevőkört megtartani és az újakat továbbra is bevonzani, ha folyamatosan támogatjuk a weboldalad fejlesztését és online marketinged egyaránt.


Néhány ügyfélvélemény


Miért válaszd az egyedi weboldal készítés szakértelmünket?

Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítésMert szoftvermérnöki és online marketing szakértelmünk biztosítja a garantált célbaérést.
Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítésMert bármilyen egyedi fejlesztési igényeket ki tudunk szolgálni.
Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítésMert online marketing szemlélettel dolgozunk, ebből kifolyólag az egész fejlesztésünket erre építjük.
Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítésMert a nem megfelelő irányelveken fejlesztett weboldaladat átvesszük és rendberakjuk.
Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítésMert számunkra ugyanolyan fontos a vállalkozásodnak sikere, mint az Te maximális elégedettséged.
Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítésMert bennünk nem fogsz csalódni!

Mikor ne válaszd a weboldal készítés szolgáltatásunkat?

Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítésHa nem szeretnéd, hogy online látható legyél.
Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítésHa mindent megteszel azért, hogy a legtöbbet hozd ki a weboldaladból és ezzel maximálisan elégedett vagy.
Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítésHa értesz a programozáshoz és az online marketinghez egyaránt.
Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítésHa vállalod a felelőséget, hogy rossz döntéseddel felesleges fejlesztési összegeket adhatsz ki a zsebedből.
Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítésHa megelégszel a jelenlegi weboldaladdal és nem kívánsz nagyobb bevételhez jutni.
Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítésHa a webfejlesztést kiadásnak tekinted nem pedig befektetésnek.

Egy minden igényt kielégítő, online marketing szemlélettel fejlesztett és mobilra optimalizált weboldalt szeretnél? SZÁRNYALJ VELÜNK, mert mi garantáltan vevőmágnes weboldalt készítünk!

Kérj itt weboldal fejlesztésre árajánlatot!

Árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével kérhetsz, ezzel megtéve az első lépést, hogy konkurenciáid felett szárnyalhass. Az ajánlatkérés semmire nem kötelez, csak arra, hogy valós adatokat és céges elérhetőségeket adj meg! A levél elküldéséhez kattints a "Szárnyalni akarok" gombra.