Online marketing tanácsadás - konzultáció

Csakis akkor olvass tovább, ha rád már az alábbi pontok egyike is igaz!

Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció, Budapest, Szeged

Ha nem vagy tisztában az online marketing összes szakterületével.

Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció, Budapest, Szeged

Ha sokkal többet szeretnél kihozni a vállalkozásodból.

Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció, Budapest, Szeged

Ha megelégelted az üres beszédet, és eredményeket szeretnél.

Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció, Budapest, Szeged

Ha a sikertelen lépések után ki szeretnél emelkedni a konkurenciáid közül.

Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció, Budapest, Szeged

Ha már végeztettél online marketing szolgáltatást, de azok nem hoztak sikert.

Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció, Budapest, Szeged

Ha az értékes információk legapróbb részleteit is tudni szeretnéd.

Az online marketing tanácsadásunk sokszínűsége

Online Marketing Tanácsadás és konzultáció szolgáltatásainkkal és sokszínű megoldásainkkal te lehetsz az online király

Az online marketing szakértelmünk széleskörű palettáját kínáljuk fel neked. Bármely online marketing szakterületről is beszélünk biztos lehetsz benne, hogy már az egyik elhagyásával is komoly értéket és számos potenciális ügyfelet veszíthetsz. Nem hasonlítható össze az offline marketinggel, illetve nem lehet az online marketingről általánosságban sem beszélni. Minden termékre / szolgáltatásra másképpen kell marketinget építeni.

Gondolj bele, hogy mennyi pénzt és időt áldozol arra, hogy céged online jelenléte sikeres legyen, nem is beszélve arról, ha toplistássá szeretnél válni. Mi felkutatjuk és bemutatjuk a számodra legkedvezőbb megoldásokat, ezzel időt és pénzt spórolva neked, hiszen tudjuk, hogy az időd véges és azonnali használható tudásra van szükséged. Nem kell ezentúl minden szolgáltatáshoz külön céghez fordulnod, hiszen az online marketing tanácsadási szolgáltatásunkal pontosan ezt küszöbüljük ki. Rögtön a stratégiai végeredményt kapod kézbe a sok utánajárás és mellébeszélés helyett.

Az alábbi online marketing szakterületek tanácsadását kínáljuk:

Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció

Google Ads

Nem ismered a Google Ads hirdetéseket, vagy már foglalkoztál vele, de nem sikerült szakszerűen elsajátítanod? Ügynöksége(ke)t bíztál meg és nem voltál velük elégedett?

Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció

Keresőoptimalizálás

Szeretnéd tudni, hogy miért nem rangsorol be előre a Google és a weboldalad Google "barát"-e, vagyis számos SEO szempontnak megfelelsz-e?

Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció

Közösségi média

Nem tudod, hogy mivel lehet megfogni a magadhoz csábítanod a közösségi célcsoportodat, vagy hogy miként építsd fel közösségi média kampányodat?

Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció

Videó marketing

Sokat hallod, hogy vlogolj, de nem tudod hogyan kezdj neki? Hogyan készíts videókat és hogyan szerezz velük vevőket? A videó marketing ma már elengedhetetlen.

Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció

Online marketing stratégia

Most indítod vállalkozásodat, vagy már futtatod, de nem vagy tisztában az online világ erejével? Szeretnéd kihasználni az online marketing teljes körű lehetőségeit egy egységes stratégiába rendezve, hogy vállalkozásod toplistássá válhasson?

Hogyan zajlik egy online marketing tanácsadás?

A tanácsadás egyik módja a személyes konzultáció. Aminek helyszíne lehet a szegedi irodánkban, kényelmes körülmények között, a megfelelő technikai felszereltséggel, vagy a te irodádban is kiszállással.
A másik módja, amely a legnépszerűbb is egyben, a telefonos konzultáció, vagyis ki sem kell mozdulnod otthonról, vagy az irodádból. Hiányt semmiben sem szenvedsz, hiszen a számítógép előtt ülve elmagyarázásra kerül az egyes eszközök használata és beállítása is. Hogy biztosan minden könnyen menjen az ingyenes TeamViewer szoftvert használom. Vagyis távvezérléssel rácsatlakozunk a számítógépedre, így pontosan azt látjuk, amit te is. Együtt tudunk haladni az oktatási módszereinkkel és elvégezzük a szükséges beállításokat.

Előre megadhatod a kérdéseidet, sőtt ezt kérjük mindenképpen, így mi kiválódan fel tudunk készülni. Ezáltal nem vész el az Te időd, mert nem realtime (valós időben) találjuk ki a számodra tökéletesen fekvő megoldásokat, hanem előtte átgondoljuk és kielemezzük, hogy mik azok a kisebb-nagyobb lépések, melyekre vállalkozásodnak szüksége van. Végül az előre megbeszélt időpontban válaszolunk a cégedre fektetett online marketing stratégiánkról.

Egy online marketing tanácsadás hossza 60 perc. Te választod meg előre, hogy mennyi idő szükséges kérdéseidnek megválaszolására. Viszond vedd figyelembe, hogy az online marketing tanácsadás időtartama attól függ, hogy hány szakterületet választasz, illetve azon belül is milyen mélyen szeretnél megismerkedni a lehetőségek színes palettájával.

A konzultációra több kollégád is eljöhet, nem kerül több költségbe. Tehát változatlan áron mindenki megkapja a kérdéseidre a választ és együtt tuduk tervezni.

Garanciát biztosítunk, vagyis, ha esetleg nem lennél elégedett, akkor kérdés nélkül visszafizetjük a konzultáció díját. Ezért is vállaljuk bátran a szakmaiságunkat.

Hogy miért válaszd az online marketing tanácsadásunkat?

Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultációTöbb éves szakértelem valamennyi szolgáltatásunkban egyaránt.
Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultációNem realtime (valós időben) válaszolunk, helyette az előre összeírt kérdéseidet gondosan kidolgozzuk, ez a » személyre szabott tanácsadás
Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultációMi nem az elméletet meséljük el, hanem a gyakorlatban alkalmazott és kamatoztatott tudásunkat adjuk a céged sikeréhez.
Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultációOlyan értékes információk birtokába juthatsz, mely kiemel a konkurenciáid közül.
Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultációMi megmutatjuk hogyan lehet költséghatékony online marketing stratégiát építeni.
Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultációNem csak tanácsot adunk, hanem szüksége esetén el is végezzük a kívánt opciókat!

Mikor ne válaszd az online marketing tanácsadásunkat?

Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultációHa kiváló temékkel vagy szolgáltatással rendelkezel, ennek ellenére leendő ügyfeledi a konkurenciáidnál hagyják pénzüket, mert Te nem szeretnéd, hogy a weboldalad értékesítsen.
Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultációHa napi szinten követed a legújabb trendeket és rengeteg szabadidővel, illetve pénzel rendelkezel, hogy mindent kipróbálj.
Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultációHa úgy gondolod maximálisan kihasználod az online lehetõségeket a lehető leghatékonyabb módon.
Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultációHa vállalod a felelőséget, hogy helytelen szakértői mentes online marketinggel leronthatod céged presztízs értékét.
Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultációHa biztos vagy abban, hogy az ügyfélszerzési költséged a legalacsonyabb szinten van.
Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultációHa nem szeretnéd vállalkozásodat fejleszteni és felszállni a rohamosan fejlődö online vonatra, helyette megelégszel a jelen pozícióddal és nincs szükséged több bevételre.

Tanácsadás típusok és árak

 • TECHNIKAI

 • Ha a meglévő kampányodban elakadtál és technikai, vagy elméleti kérdéseid lennének.

  Ide tartozik: oktatás, kampányok áttekintése, aprólékos beállítások stb.
 • 30.000 Ft/óra
 • STRATÉGIAI

 • Ha szeretnél elérni egy új célközönséget, de nem tudod, hogy ezt hogyan valósítsd meg.

  Ide tartozik: komplex stratégia alkalmazása az alapoktól a technikai megoldásig és a kampányod elindításáig.
 • 50.000 Ft/óra
 • EGÉSZ NAPOS

 • Ha azt szeretnéd, hogy egy, vagy több napig csak veled dolgozzak, oktassak a Te irodádban és mindent megvalósítsak a kollégáiddal együtt, mint egy csapat.

  Ide tartozik: a stratégiától az elméleten át a legapróbb beállításokkal a technikai megvalósításig.

  Választható témakörök: Google Ads, Google SEO, Facebook és Instagram marketing, Stratégia, Videó marketing, UX, UI
 • 400.000 Ft/nap-tól

Ugye Te sem szeretnél a hátsó kertben dolgozni, miközben a házad előtt zajlik az értékesítés? SZÁRNYALJ VELÜNK és legyél Te az "online király", aki több lépéssel előrébb jár!

Kérj itt személyre szabott online marketing tanácsadást!

Árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével kérhetsz, ezzel megtéve az első lépést, hogy konkurenciáid felett szárnyalhass. Az ajánlatkérés semmire nem kötelez, csak arra, hogy valós adatokat és céges elérhetőségeket adj meg! A levél elküldéséhez kattints a "Szárnyalni akarok" gombra.