OMWINGS Digitális Ügynökség Google Partners Online marketing Wings, logó

Online marketing tanácsadás - konzultáció

Online Marketing Tanácsadás, Online Marketing Konzultáció

FIGYELEM! Csak akkor olvasson tovább, ha Önre már az alábbi pontok egyike is igaz:

Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció, Budapest, Szeged  Ha nincs tisztában az online marketing összes szakterületével.
Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció, Budapest, Szeged  Ha sokkal többet szeretne kihozni a vállalkozásából.
Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció, Budapest, Szeged  Ha megelégelte az üres beszédet, és eredményeket szeretne.
Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció, Budapest, Szeged  Ha a sikertelen lépések után ki szeretne emelkedni a konkurenciái közül.
Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció, Budapest, Szeged  Ha már végeztetett online marketing szolgáltatást, de azok nem hoztak sikert.
Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció, Budapest, Szeged  Ha értékes információk legapróbb részleteit is tudni szeretné.

Az online marketing tanácsadásunk sokszínűsége

Online Marketing Tanácsadás, Online Marketing Konzultáció Az online marketing szakértelmünk széleskörű palettáját kínáljuk fel Önnek. Bármely online marketing szakterületről is beszélünk biztos lehet benne, hogy már az egyik elhagyásával is komoly értéket és számos potenciális ügyfelet veszíthet. Nem hasonlítható össze az offline marketinggel, illetve nem lehet az online marketingről általánosságban sem beszélni. Minden termékre / szolgáltatásra másképpen kell marketinget építeni.

Gondoljon bele, hogy mennyi pénzt és időt áldoz arra, hogy cége online jelenléte sikeres legyen, nem is beszélve arról, ha toplistássá szeretne válni. Mi felkutatjuk és bemutatjuk az Ön számára legkedvezőbb megoldásokat, ezzel időt és pénzt spórolva Önnek, hiszen tudjuk, hogy az Ön ideje véges és azonnali használható tudásra van szüksége. Nem kell ezentúl minden szolgáltatáshoz külön céghez fordulnia, hiszen az online marketing tanácsadási szolgáltatásunkal pontosan ezt küszöbüljük ki. Ön rögtön a stratégiai végeredményt kapja kézbe a sok utánajárás és mellébeszélés helyett.


Az alábbi online marketing szakterületek tanácsadását kínáljuk:

Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció, Budapest, Szeged  Google Ads (AdWords)
Nem ismeri a Google hirdetési kampányt vagy már foglalkozott vele, de nem sikerült szakszerűen elsajátítania? Ügynöksége(ke)t bízott meg és nem volt velük elégedett, mert nem hozták a maximumot vagy nem azt kapta amiben megállapodtak?

Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció, Budapest, Szeged  Google Keresőoptimalizálás & Google Analytics
Szeretné tudni, hogy weboldala Google "barát"-e vagyis számos keresőoptimalizálási szempontnak eleget tesz? Érdekli, hogy kik lehetnek a weboldala látogatói, honnan jöttek, mit csináltak az oldalán illetve ezen adathalmazok statisztikájára?

Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció, Budapest, Szeged  Közösségi média marketing
Részt kíván venni a gyorsan fejlődő közösségi média sikerében vagy már részese, de elakadt a rögös úton? Nem tudja, hogy mivel lehet meg fogni a közösséget és magához csábítania illetve, hogy miként építse ki közösségi média marketingjét?

Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció, Budapest, Szeged  Webszövegírás
Tévhit, hogy egyszerűnek tűnik a sikeres webszövegírás! Honlappal rendelkezik és valamiért az nem teljesít kellőképpen? Nem tudja mivel lehetne meggyőzőbb, ha már sikerült a weboldalára terelnie potenciális ügyfeleit?

Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció, Budapest, Szeged  E-mail marketing
Hiteles adatbázist kíván építeni, de ez idáig még nem sikerült vagy kevés feliratkozóra tett szert? Nincs ötlete, hogy az Ön vállalkozása milyen újítással törhetne elő, amivel feliratkozókat gyűjthetne?

Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció, Budapest, Szeged  Online marketing stratégia új és működő vállalkozásoknak is
Most indítja vállalkozását vagy már futtatja, de nincs tisztában az online világ erejével? Szeretné kihasználni az online marketing teljes körű lehetőségeit egy egységes stratégiába rendezve, hogy vállalkozása top listássá válhasson?

Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció, Budapest, Szeged  Weboldal audit
Nem tudja, hogy miért nem teljesít megfelelően a weboldala? Még többet szeretne kihozni belőle a meglévő, vagy esetleg egy új weboldalából? Szeretne tisztán látni, hogy valaki rávilágítson a hibákra és megmutassa a helyes irányvonalat?

Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció, Budapest, Szeged  Weboldal készítés
Nyitna az online jelenlét felé, de nem tudja kit bízzon meg, hogyan induljon el és milyen programozási fejlesztés szükséges a elképzeléséhez? Rendelkezik weboldallal, de nem hozza a kívánt sikert vagy nem elégedett a fejlesztő céggel?

Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció, Budapest, Szeged  Mobil alkalmazás fejlesztés
Van egy jó ötlete, de nem tudja, hogy mobil alkalmazásként miként lehetne megvalósítani? Információt szeretne kapni a különböző mobil platformok (Android, iOS, Windows phone) lehetőségeiről, előnyeiről, hátrányairól? Netalán már fejlesztettek Önnek mobil alkalkalmazást, de nem működik megfelelően, vagy tovább szeretne fejleszteni és nem tudja merre induljon?


Hogyan zajlik egy online marketing tanácsadás?

A tanácsadás egyik módja a személyes konztultáció. A szegedi irodánkban, kényelmes körülmények között, a megfelelő technikai felszereltséggel tudjuk biztosítani az információk átadását.

A tanácsadás másik módja, hogy ki sem kell mozdulnia irodájából vagy otthonából, ugyanis a kommunikáció Skype szoftveren keresztül zajlik. A Skype két számítógép között ingyenes biztosítja a videó konferenciát vagy csetelést. Hiányt semmiben sem szenved, hiszen a számítógép előtt ülve elmagyarázásra kerül, egyes eszközök használata és beállítása is. Csakis az Ön kényelmét tartjuk szem előtt. A Skype ikonra kattintva ingyenesen letöltheti és használhatja.

Előre megadhatja a kérdéseit, sőtt ezt kérjük mindenképpen, így mi kiválódan fel tudunk készülni. Ezáltal nem vész el az Ön ideje, mert nem realtime (valós időben) találjuk ki az Ön számára tökéletesen fekvő megoldásokat, hanem elvonulunk és kielemezzük, hogy mik azok a kisebb-nagyobb lépések, melyekre vállalkozásának szüksége van. Végül az előre megbeszélt időpontban válaszolunk az Ön cégébe fektetett online marketing stratégiánkról.

Az online marketing tanácsadás hossza 50 perc. Ön választja meg előre, hogy mennyi idő szükséges kérdéseinek megválaszolására. Vegye figyelembe, hogy az online marketing tanácsadás időtartama attól függ, hogy hány szakterületet választ, illetve azon belül is milyen mélyen szeretne megismerkedni a lehetőségek színes palettájával.

A konzultációra több kollégája is eljöhet, nem kerül több költségbe. Tehát változatlan áron mindenki megkapja a kérdéseire a választ és együtt tuduk tervezni.Hogy miért válassza az online marketing tanácsadásunkat?

Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció Több éves szakértelem valamennyi szolgáltatásunkban egyaránt.
Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció Nem realtime (valós időben) válaszolunk, helyette az előre összeírt kérdéseit gondosan kielemezzük és kidolgozzuk » személyre szabott tanácsadás
Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció Mi nem az elméletet meséljük el, hanem a gyakorlatban alkalmazott és kamatoztatott tudásunkat adjuk az Ön cége sikeréhez.
Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció Olyan értékes információk birtokába juthat, mely kiemeli Önt a konkurenciái közül.
Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció Mi megmutatjuk hogyan lehet költséghatékony online marketing stratégiát építeni.
Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció Nem csak tanácsot adunk, hanem szüksége esetén el is végezzük a kívánt opciókat!

Mikor ne válassza az online marketing tanácsadásunkat?

Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció Ha kiváló temékkel vagy szolgáltatással rendelkezik, ennek ellenére leendő ügyfelei az Ön konkurenciáinál hagyják pénzüket, mert Ön nem szeretné, hogy weboldala értékesítsen.
Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció Ha napi szinten követi a legújabb trendeket és rengeteg szabadidővel és pénzel rendelkezik, hogy mindent kipróbáljon.
Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció Ha úgy gondolja, hogy maximálisan kihasználja az online lehetõségeket a lehető leghatékonyabb módon.
Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció Ha vállalja a felelőséget, hogy helytelen szakértői mentes online marketinggel lerontja cége presztízs értékét.
Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció Ha biztos abban, hogy az ügyfélszerzési költsége a legalacsonyabb szinten van.
Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció Ha nem szeretné vállalkozását fejleszteni és felszállni a rohamosan fejlődö online vonatra, helyette megelégszik a jelen helyzetével és nincs szüksége több bevételre.

Ugye Ön sem szeretne a hátsó kertben dolgozni, miközben a háza előtt zajlik az értékesítés? SZÁRNYALJON VELÜNK és legyen Ön az "online király", aki több lépéssel előrébb jár!

Rendeljen személyre szabott online marketing tanácsadást!


Áttekintő lap

A megrendelés folyamata
  1. Kérjük, olvassa el a megrendelés feltételeit: e-szerződés
  2. Töltse ki az alábbi űrlapot, majd kattintson a “Megrendelem” gombra!
  3. A megrendelés leadása után rögtön kap egy visszaigazoló e-mailt, benne a Díjbekérő számlával.
  4. Előfordulhat, hogy tovább információkat kérünk, így hatékonyabbá válik a tanácsadás.
  5. Az összeg beérkezésekor véglegessé válik a megrendelése, melyet e-mailen visszajelzünk.
  6. Megtörténik az időpontegyeztetés.
Fontos!
Amennyiben több szakterületet is megjelöl, kérjük vegye figyelembe, hogy 1 konzultációs óra előreláthatólag nem lesz elég. Ebben az esetben javasoljuk, hogy legalább 2 órát válasszon, hogy biztosan minden kérdésére választ kapjon.

Jelentkezési lap

Tanácsadói óradíj
25.000 Ft + áfa (Bruttó 31.750 Ft)
Személyre szabás
Google AdWords
Google Analytics
Google Keresőoptimalizálás
Közösségi média marketing
Webszövegírás
E-mail marketing
Online marketing stratégia
Weboldal audit
Weboldal fejlesztés
Mobil app fejlesztés
Megrendelő adatai
Számlázási adatok
Postázási adatok
Nyilatkozat
  Az igénylésemmel elfogadom a megrendelés feltételeit: e-szerződés
A "Megrendelem" gombra való kattintással elismerem, hogy a megadott adatok valósak és megrendelem az online marketing tanácsadást, mely által fizetési kötelezettségem keletkezik. A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyről a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 15.§(1) rendelkezik. Az Online Marketing Wings Kft. üzletpolitikai megfontolásból fenntartja a jogot, hogy ne fogadjon el minden jelentkezést.