OMWINGS Digitális Ügynökség Online marketing Wings, logó

Online marketing tanácsadás - konzultáció

Online Marketing Tanácsadás, Online Marketing Konzultáció

Csakis akkor olvass tovább, ha rád már az alábbi pontok egyike is igaz:

Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció, Budapest, Szeged  Ha nem vagy tisztában az online marketing összes szakterületével.
Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció, Budapest, Szeged  Ha sokkal többet szeretnél kihozni a vállalkozásodból.
Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció, Budapest, Szeged  Ha megelégelted az üres beszédet, és eredményeket szeretnél.
Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció, Budapest, Szeged  Ha a sikertelen lépések után ki szeretnél emelkedni a konkurenciáid közül.
Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció, Budapest, Szeged  Ha már végeztettél online marketing szolgáltatást, de azok nem hoztak sikert.
Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció, Budapest, Szeged  Ha az értékes információk legapróbb részleteit is tudni szeretnéd.

Az online marketing tanácsadásunk sokszínűsége

Online Marketing Tanácsadás, Online Marketing Konzultáció Az online marketing szakértelmünk széleskörű palettáját kínáljuk fel neked. Bármely online marketing szakterületről is beszélünk biztos lehetsz benne, hogy már az egyik elhagyásával is komoly értéket és számos potenciális ügyfelet veszíthetsz. Nem hasonlítható össze az offline marketinggel, illetve nem lehet az online marketingről általánosságban sem beszélni. Minden termékre / szolgáltatásra másképpen kell marketinget építeni.

Gondolj bele, hogy mennyi pénzt és időt áldozol arra, hogy céged online jelenléte sikeres legyen, nem is beszélve arról, ha toplistássá szeretnél válni. Mi felkutatjuk és bemutatjuk a számodra legkedvezőbb megoldásokat, ezzel időt és pénzt spórolva neked, hiszen tudjuk, hogy az időd véges és azonnali használható tudásra van szükséged. Nem kell ezentúl minden szolgáltatáshoz külön céghez fordulnod, hiszen az online marketing tanácsadási szolgáltatásunkal pontosan ezt küszöbüljük ki. Rögtön a stratégiai végeredményt kapod kézbe a sok utánajárás és mellébeszélés helyett.


Az alábbi online marketing szakterületek tanácsadását kínáljuk:

Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció, Budapest, Szeged  Google Ads (AdWords)
Nem ismered a Google hirdetési kampányt vagy már foglalkoztál vele, de nem sikerült szakszerűen elsajátítanod? Ügynöksége(ke)t bíztál meg és nem voltál velük elégedett, mert nem hozták a maximumot vagy nem azt kaptad amiben megállapodtatok?

Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció, Budapest, Szeged  Google Keresőoptimalizálás & Google Analytics
Szeretnéd tudni, hogy weboldalad Google "barát"-e vagyis számos keresőoptimalizálási szempontnak eleget tesz? Érdekel, hogy kik lehetnek a weboldalad látogatóid, honnan jöttek, mit csináltak az oldaladon, illetve ezen adathalmazok statisztikájára?

Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció, Budapest, Szeged  Közösségi média marketing - Facebook, Instagram ...
Részt kívánsz venni a gyorsan fejlődő közösségi média sikerében vagy már részese vagy, de elakadtál a rögös úton? Nem tudod, hogy mivel lehet megfogni a közösséget és magáadhoz csábítanod? Hogy miként építsd ki közösségi média kampányodat?

Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció, Budapest, Szeged  YouTube marketing
Sokat hallod, hogy vlogolj, de nem tudod hogyan kezdj neki? Te is tudod, hogy a videó tartalommarketing elengedhetetlen a vállalkozásodban. Hogyan készíts videókat és hogyan szerezz velük vevőket? Ezekre is megkapod a választ!

Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció, Budapest, Szeged  E-mail marketing
Hiteles adatbázist kívánsz építeni, de ez idáig még nem sikerült vagy kevés feliratkozóra tettél szert? Nincs ötleted, hogy a vállalkozásod milyen újítással törhetne elő, amivel feliratkozókat gyűjthetne?

Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció, Budapest, Szeged  Online marketing stratégia új és működő vállalkozásoknak is
Most indítod vállalkozásodat, vagy már futtatod, de nem vagy tisztában az online világ erejével? Szeretnéd kihasználni az online marketing teljes körű lehetőségeit egy egységes stratégiába rendezve, hogy vállalkozásod toplistássá válhasson?

Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció, Budapest, Szeged  Weboldal audit
Nem tudod, hogy miért nem teljesít megfelelően a weboldalad? Még többet szeretnél kihozni belőle? Szeretnél tisztán látni, hogy valaki rávilágítson a hibákra és megmutassa a helyes irányvonalat?

Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció, Budapest, Szeged  Weboldal készítés
Nyitnál az online jelenlét felé, de nem tudod kit bízz meg, hogyan indulj el és milyen programozási fejlesztés szükséges a elképzelésedhez? Rendelkezel weboldallal, de nem hozza a kívánt sikert, esetleg nem vagy elégedett a fejlesztő céggel?


Hogyan zajlik egy online marketing tanácsadás?

A tanácsadás egyik módja a személyes konzultáció. Aminek helyszíne lehet a szegedi irodánkban, kényelmes körülmények között, a megfelelő technikai felszereltséggel, vagy a te irodádban is kiszállással.
A másik módja, amely a legnépszerűbb is egyben, a telefonos konzultáció, vagyis ki sem kell mozdulnod otthonról, vagy az irodádból. Hiányt semmiben sem szenvedsz, hiszen a számítógép előtt ülve elmagyarázásra kerül az egyes eszközök használata és beállítása is. Hogy biztosan minden könnyen menjen az ingyenes TeamViewer szoftvert használom. Vagyis távvezérléssel rácsatlakozunk a számítógépedre, így pontosan azt látjuk, amit te is. Együtt tudunk haladni az oktatási módszereinkkel és elvégezzük a szükséges beállításokat.

Előre megadhatod a kérdéseidet, sőtt ezt kérjük mindenképpen, így mi kiválódan fel tudunk készülni. Ezáltal nem vész el az Te időd, mert nem realtime (valós időben) találjuk ki a számodra tökéletesen fekvő megoldásokat, hanem előtte átgondoljuk és kielemezzük, hogy mik azok a kisebb-nagyobb lépések, melyekre vállalkozásodnak szüksége van. Végül az előre megbeszélt időpontban válaszolunk a cégedre fektetett online marketing stratégiánkról.

Egy online marketing tanácsadás hossza 60 perc. Te választod meg előre, hogy mennyi idő szükséges kérdéseidnek megválaszolására. Viszond vedd figyelembe, hogy az online marketing tanácsadás időtartama attól függ, hogy hány szakterületet választasz, illetve azon belül is milyen mélyen szeretnél megismerkedni a lehetőségek színes palettájával.

A konzultációra több kollégád is eljöhet, nem kerül több költségbe. Tehát változatlan áron mindenki megkapja a kérdéseidre a választ és együtt tuduk tervezni.

Garanciát biztosítunk, vagyis, ha esetleg nem lennél elégedett, akkor kérdés nélkül visszafizetjük a konzultáció díját. Ezért is vállaljuk bátran a szakmaiságunkat.Hogy miért válaszd az online marketing tanácsadásunkat?

Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció Több éves szakértelem valamennyi szolgáltatásunkban egyaránt.
Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció Nem realtime (valós időben) válaszolunk, helyette az előre összeírt kérdéseidet gondosan kidolgozzuk, ez a » személyre szabott tanácsadás
Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció Mi nem az elméletet meséljük el, hanem a gyakorlatban alkalmazott és kamatoztatott tudásunkat adjuk a céged sikeréhez.
Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció Olyan értékes információk birtokába juthatsz, mely kiemel a konkurenciáid közül.
Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció Mi megmutatjuk hogyan lehet költséghatékony online marketing stratégiát építeni.
Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció Nem csak tanácsot adunk, hanem szüksége esetén el is végezzük a kívánt opciókat!

Mikor ne válaszd az online marketing tanácsadásunkat?

Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció Ha kiváló temékkel vagy szolgáltatással rendelkezel, ennek ellenére leendő ügyfeledi a konkurenciáidnál hagyják pénzüket, mert Te nem szeretnéd, hogy a weboldalad értékesítsen.
Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció Ha napi szinten követed a legújabb trendeket és rengeteg szabadidővel, illetve pénzel rendelkezel, hogy mindent kipróbálj.
Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció Ha úgy gondolod maximálisan kihasználod az online lehetõségeket a lehető leghatékonyabb módon.
Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció Ha vállalod a felelőséget, hogy helytelen szakértői mentes online marketinggel leronthatod céged presztízs értékét.
Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció Ha biztos vagy abban, hogy az ügyfélszerzési költséged a legalacsonyabb szinten van.
Online marketing tanácsadás, Online marketing konzultáció Ha nem szeretnéd vállalkozásodat fejleszteni és felszállni a rohamosan fejlődö online vonatra, helyette megelégszel a jelen pozícióddal és nincs szükséged több bevételre.

Tanácsadás típusok és árak

 • TECHNIKAI
 • Ha a meglévő kampányodban elakadtál és technikai, vagy elméleti kérdéseid lennének.

  Ide tartozik: oktatás, kampányok áttekintése, aprólékos beállítások, követőkódok stb.
 • 30.000 Ft /óra
 •   Érdekel
 • STRATÉGIAI
 • Ha szeretnél elérni egy új célközönséget, de nem tudod, hogy ezt hogyan valósítsd meg.

  Ide tartozik: komplex stratégia alkalmazása az alapoktól a technikai megoldásig és a kampányod elindításáig.
 • 50.000 Ft /óra
 •   Érdekel
 • EGÉSZ NAPOS
 • Ha azt szeretnéd, hogy egy, vagy több napig csak veled dolgozzak, oktassak a Te irodádban és mindent megvalósítsak a kollégáiddal együtt, mint egy csapat.

  Ide tartozik: a stratégiától az elméleten át a legapróbb beállításokkal a technikai megvalósításig.

  Választható témakörök: Google Ads, Google SEO, Facebook és Instagram kommunikációs és hirdetés, Google Analytics
 • 300.000 Ft /nap
 •   Érdekel

Ugye Te sem szeretnél a hátsó kertben dolgozni, miközben a házad előtt zajlik az értékesítés? SZÁRNYALJ VELÜNK és legyél Te az "online király", aki több lépéssel előrébb jár!

Kérj személyre szabott online marketing tanácsadást!


Árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével kérhetsz, ezzel megtéve az első lépést, hogy konkurenciáid felett szárnyalhass. Az ajánlatkérés semmire nem kötelez, csak arra, hogy valós adatokat adj meg! A levél elküldéséhez kattints a "Szárnyalni akarok" gombra.

A „Szárnyalni akarok” gombra kattintással hozzájárulok, hogy kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés, időpontkérés céljából, hozzájárulásom jogalapján az Online Marketing Wings Digitális Ügynökség a személyes adataimat kezelje. Kijelentem, hogy az Adatvédelmi tájékoztató és ÁSZF oldalon foglaltakat elolvastam és elfogadom.