Keresőoptimalizálás - linképítés

Csakis akkor olvass tovább, ha rád már az alábbi pontok egyike is igaz!

Keresőoptimalizálás - Keresőmarketing - Linképítés

Ha több releváns látogatót és ügyfelet szeretnél megszerezni.

Keresőoptimalizálás - Keresőmarketing - Linképítés

Ha előkelő helyezéseket szeretnél elérni a találati oldalakon.

Keresőoptimalizálás - Keresőmarketing - Linképítés

Ha eleged volt a mellébeszélésből és eredményre vágysz.

Keresőoptimalizálás - Keresőmarketing - Linképítés

Ha sikertelen lépéseket tettél a keresőoptimalizálás rögös útján.

Keresőoptimalizálás - Keresőmarketing - Linképítés

Ha már végeztettél keresőoptimalizálást, de nem hozott sikert.

Az online marketing fontos szereplője a Google keresőoptimalizálás

Az online marketing egyik fontos területe a keresőoptimalizálás, mely a keresőmarketing (SEM: Search Engine Marketing) egyik felét teszi ki. Angolul SEO-nak (Search Engine Optimization) nevezzük, mely eszköz a természetes találatok közötti előkelőbb helyen való megjelenést biztosítja. Míg a másik fontos terület a keresőhirdetés (Google Ads), melyek együttesen alkotják a keresőmarketinget.

A keresőoptimalizálás helyes alkalmazásával a Google és egyéb keresők (Yahoo, Bing stb.) felől számos látogatóra tehetünk szert. A Google keresőt a magyarországi felhasználók 97%-a használja, ezért joggal mondhatjuk, hogy a keresők piacának egyeduralkodója. A Google keresőpókjai (keresőrobotjai) folyamatosan pásztázzák az internetet, rögzítik a változásokat, majd letárolják az adatokat. A keresőoptimalizálással weboldala előre meghatározott jól kitalált kulcsszavakra, a keresőrobotok számára könnyebben megtalálhatóvá válik, szemben konkurenseivel, akik ugyanazokat a kulcsszavakat választották, mint Ön.

A keresőoptimalizálás összetett és folyamatos feladat!

A keresőoptimalizálás összetett és folyamatos seo munkával jár

A keresőoptimalizálás két része a belső és külső keresőoptimalizálás. A külső keresőoptimalizálást nevezik linkmarketingnek, a belső keresőoptimalizálást pedig a Google kereső szabályai szerint végrehajtott számos lépések sorozatának. Mindkettő ugyanolyan fontos és egyik sem elhagyható. A keresőoptimalizálás egy hosszabb folyamat, melynek végeredményeként minőségi PageRank (A Google felállított egy 10-es skálát a weboldalak értékeléséhez. Egy weboldalnak minél nagyobb a Page Rank értéke, annál nagyobb lesz a Google szemében.) értékű és megfelelő darabszámú Long Tail (Részletes, nem általános kulcsszavak meghatározása pl: "lakáshitel" kulcsszó helyett » "20 millió forint lakáshitel 20 évre fix kamattal") kulcsszavakkal teli weboldalra tesz szert.

Közel 200 fontos szempont szükséges a helyes Google keresőoptimalizálás maradéktalan ellátásához. A keresőpókok munkájuk során minden apró részletet feltárnak. Amennyiben helytelenül vagy egyáltalán nem lett végrehajtva a weboldali keresőoptimalizálás, elhagyják azt, majd időközönként visszatérnek, és amennyiben a későbbiekben sem történik változás, elhagyják végleg a weboldalt. Ezután már nehéz visszacsalogatni őket, de mi e nehéz helyzetben is rendelkezünk megoldással.

Felmérjük, majd meghatározzuk azokat a kulcsszavakat, melyekre szükséged van, és erre alapozva elvégezzük a teljes keresőoptimalizálást. Ez több hónapnyi időt vesz igénybe, hiszen a minőségi PageRank érték eléréséhez folyamatos munkára van szükség, még a keresőoptimalizálás elkészülte után is. Ráadásul a Google a weboldalak PageRank értékeit előreláthatóan már nem is frissíti. Fontos tudni, hogy megpecsételődhet a honlapjának a sorsa, amennyiben a külső keresőoptimalizálást (linkmarketing) helytelenük építik fel.

Ha inkább megtanulnád a Google Keresőoptimalizálást, mert magad szeretnél SEO-val foglalkozni, vagy csak szimplán érteni akarod a Keresőoptimalizálás működését, hogy az online marketing kiszervezési kommunikáció könnyebb legyen, akkor jelentkezz itt a Keresőoptimalizálás tanfolyamra.

Tudtad, hogy akár már a domain és tárhely választásnál megpecsételődhet a honlapod sorsa?

A domain nevének a legfontos kulcsszavát kell tartalmaznia, mely lehet a szolgáltatásának vagy termékének a neve. Míg tárhelyének gyorsnak kell lennie, mivel a nagy sávszélesség kevés. Fontos, hogy tárhelye szerver oldali beállítással is rendelkezzen, mert csak így lehet finomhangolni az aloldalakat.

Amennyiben velünk készítteted a weboldaladat, biztosítjuk számodra az idális tárhely és domain szolgáltatást is. Ez számos előnnyel jár, hiszen nem kell külön keresőoptimalizálni weboldalát, mivel már a kezdetektől SEO alapon tudunk építkezni. A későbbi keresőoptimalizálás költségesebb, mivel akár újra kell tervezni az oldal struktúráját is.

Az említett lépések csak kezdetei a hosszú keresőoptimalizálási folyamatnak. A Google felállított egy 100 pontos sebességi skálát, mely alapján lemérik az egyes aloldalakat. Minél magasabb egy aloldal sebességi értéke annál jobban fogja "szeretni" a Google. Átlagosan a weboldalak értéke 50-60 pont közé tehető, mert számos pl. programozási nehézségek vannak, melyeket nem érdemes kiküszöbölni vagy már alapból integrált kész megoldásokat kapunk, mint pl. egy tartalomkezelő (pl. WordPress) rendszer esetében.

Mi tisztában vagyunk a keresőoptimalizálási barátság lépcsőinek a megmászásával. Minden egyes komponensre odafigyelünk, mind a szerver és a kliens oldalon egyaránt, hogy barátságot köthess a Google-val.

A Google RankBrain, a Panda, Pingvin és Kolibri keresőoptimalizálási algoritmusok barátsága

A keresőoptimalizálás algoritmusok mesterséges intelligenciát használnak

A Google ismert keresőoptimalizálási algoritmusai a Panda, Pingvin, a Kolibri, a RankBraint és még van egy pár, amit nem lenne elég idő kifejteni.. A Kolibri lényege, hogy a találati lista nem csak a keresőkifejezéseket párosítja a Google adatbázisának megfelelő elemeivel, hanem a keresett kifejezés adott kontextusban levő jelentésére igyekszik a releváns találatokat biztosítani. Ezidáig konkrét kifejezésekre kellet keresnünk és optimalizálnunk. A Kolibri révén viszont ez megváltozik, elsősorban kérdéseket és egyfajta kommunikációt kezdeményezhetünk. Összegzésként tehát beszélgetni tudunk a Google-val.

A Pingvin folyamatosan tanul és elemez, ezzel lehetővé téve, hogy a helyes rangsort állítsa fel és megkülönböztesse a "jó" és "gyengébb" minőségű weboldalakat. A Panda és a Pingvin alapjaiban változtatja meg a keresőoptimalizálás eddig alkalmazott módszereit, illetve a honlapok besorolását, értékelését. A Panda keresőoptimalizálási alapötlete, hogy a felhasználói élmény szempontjából határozza meg a keresési találatokat. A Pingvin pedig kiegészült és egyik fő célja, hogy figyeli a webspam-eket, vagyis azokat a weboldalakat, melyek feketekalapos módszerekkel értékes tartalom nélkül kerültek az élmezőnybe.

A RankBrain egy gépi tanulást alkalmazó mesterséges intelligencia. Az algoritmus a felhasználói élmény alapján próbálja rangsorolni a tartalmakat. Vagyis kitalálja, hogy milyen a jó weboldal és hozzá megfelelő minőségi és releváns tartalom. Ez a legbonyolultabb SEO algoritmusok egyike.

Folyamatosan nyomon követjük a Google algoritmusok fejlődését, ezzel biztosítva, hogy mindig a legfrissebb információk birtokában végezhessük keresőoptimalizálási szolgáltatásunkat. Ugyanis csak akkor lehetünk a Google barátja, ha mindenben a kedvében járunk, és azt adjuk neki, amit valójában szeret. Mi a Google barátjaként szolgáltatjuk a keresőoptimalizálási eljárásunkat, ezáltal lehetünk a keresőoptimalizálás egyik legjobb szakemberi.

"Senki sem garantálhatja Önnek, hogy a webhelye az első helyen jelenik meg a Google rendszerben."

Olvasható a Google hivatalos weboldalán. Ezért mi sem tudjuk garantálni a keresőoptimalizálási első helyezéseket, viszont mindent megteszünk érte!

A SEO PR cikk kampány a keresőoptimalizálási linképítés jövője!?

Ahogy már taglaltuk, a keresőoptimalizálás folyamatos átalakuláson megy keresztül. Ma már nem elegendőek azon bevált módszerek, melyek 5-10 évell ezelőtt megállták a helyüket.

A keresőoptimalizálással foglalkozó cégek eddig is építettek linkhálózatokat, de ma már ez is kevés, hiába magas PageRank értékkel rendelkező weboldalakról érkeznek a ránk mutató linkek. Ma már nem elegendő a hagyományos linkgyűjtő, partneri vagy egyéb oldalakon való url elhelyezése.

A Google egyre fontosabbnak ítéli meg a szövegkörnyezetet is (meg még számos dolgot), nem csak a hivatkozást veszi figyelembe. Ahhoz, hogy nívós külső keresőoptimalizálást végezhessünk, a jelenlegi legjobb módszer a SEO PR cikk kampány, amely a linképítés csúcsa. Szövegírók dolgoznak azon, hogy adott kulcsszóra optimalizált PR cikkeket írjanak, majd ezeket elhelyezzük egy kiépített Google barát magyar! prémium domain parkban. Már pár hónap után jelentős eredmény lesz tapasztalható, de folyamatos munkával az adott kulcssszóra elsők között lesz az weboldala.


A Google szemszögéből a legértékesebb prémium linképítést nyújtjuk

Keresőoptimalizálás SEO PR cikk kampány

közel 300db hazai kiépített domainokra való elhelyezés

Keresőoptimalizálás SEO PR cikk kampány

közel 200db hazai dedikált (egyedi) IP cím

Keresőoptimalizálás SEO PR cikk kampány

prémium PageRank 4-7 értékű domain hálózat (sajnos a PageRank ma már nem releváns)

Keresőoptimalizálás SEO PR cikk kampány

max. 2-3db kulcsszó / kampány célzás (kulcsszó erősségtől függ)

Keresőoptimalizálás SEO PR cikk kampány

10-30db SEO PR cikk / hó (választott csomag alapján), amelyek 1.000-1.200 karakteresek

Keresőoptimalizálás SEO PR cikk kampány

eredmény 6-12 hónapos munka után következik be (kulcsszó erősségtől függ)

 • PRStart
  Az általános iskolás

 •   Prémium hálózat
 •   Hazai domain park
 •   10db PR cikk
 •   SEO report
 • Érdekel  
 • PRTech
  A középiskolás

 •   Prémium hálózat
 •   Hazai domain park
 •   20db PR cikk
 •   SEO report
 •   SEO audit
 • Érdekel  
 • PRMaster
  Az egyetemista

 •   Prémium hálózat
 •   Hazai domain park
 •   30db PR cikk és link
 •   SEO report
 •   SEO audit
 •   Konkurens elutasítás
 • Érdekel  

Szeretnéd, ha fontosabb kulcsszavaid a találati oldalak elején szerepelne?

Természetesen erre mindenki bólogat és igen válaszokat ad. Ki ne szeretné, ha weboldala a keresőoptimalizálás által értékes helyeket foglalna el. A keresőoptimalizálás nem csak egyszeri folyamat, hiszen rendszeres karbantartást igényel. Az "egyszeri" keresőoptimalizálás helytelen megállapítású, hiszen folyamatosan jönnek ki újabb weboldalak illetve konkurensek, evégett állandó harcot kell vívni a helyezés megtartásáért. Erre szoktuk azt mondani, hogy úgy, mint egy kertes ház, egy weboldal sincs soha készen. Mi arra törekszünk, hogy minden apró részletre odafigyeljünk, és Te a keresőoptimalizálásunk általi találati listák kellő helyezését kapja meg.

Néhány ügyfélvélemény

Hogy miért válaszd a keresőoptimalizálási szakértelmünket?

Sikerdíjas Keresőoptimalizálás Budapest, Szeged Budapest, Szeged - Keresőmarketing - LinképítésÁltalunk minimalizálódik a költséged és maximalizálódik a releváns látogatottságod.
Keresőoptimalizálás - Keresőmarketing - LinképítésNem csak elérjük, hanem hosszú távon meg is tartjuk az eredményeket.
Keresőoptimalizálás - Keresőmarketing - LinképítésSzoftvermérnöki és keresőoptimalizálási szakértelmünk biztosítja a Google "barátságát".
Keresőoptimalizálás - Keresőmarketing - LinképítésSzakértői cikk íróink pontosan tudják, hogy miként kell a megfelelő keresőoptimalizált PR cikkeket megírni.
Sikerdíjas Keresőoptimalizálás Budapest, Szeged - Keresőmarketing - LinképítésHosszú távú befektetés biztosítása a tartós látogatottság növekedésért.
Keresőoptimalizálás - Keresőmarketing - LinképítésGarancia! A szerződés ideje alatt nem vállaljuk el konkurenseidet! » BIZALOM!

Mikor ne válaszd a keresőoptimalizálási szolgáltatásunkat?

Keresőoptimalizálás - Keresőmarketing - LinképítésHa kiváló temékkel vagy szolgáltatással rendelkezel, ennek ellenére leendő ügyfeleid a konkurenciáidnál hagyják pénzüket, mert Te nem szeretnéd, hogy rátaláljanak a weboldaladra.
Keresőoptimalizálás - Keresőmarketing - LinképítésHa a Google kereső "barátja" vagy és minden technikát, eszközt ismersz, hogy a kedvébe járj.
Keresőoptimalizálás - Keresőmarketing - LinképítésHa értesz a programozáshoz, a keresőoptimalizáláshoz és cikkíráshoz egyaránt.
Keresőoptimalizálás - Keresőmarketing - LinképítésHa vállalod a felelőséget, hogy helytelen linkmarketinggel tönkreteheted a weboldalad.
Sikerdíjas Keresőoptimalizálás Budapest, Szeged - Keresőmarketing - LinképítésHa vállalod a felelősséget, hogy weboldaladat akár véglegesen törölheti a Google a keresőadatbázisából, ha nem szakszerű illetve "fekete kalapos" technikákat használsz.
Sikerdíjas Keresőoptimalizálás Budapest, Szeged - Keresőmarketing - LinképítésHa olyan céget bízol meg, aki hamisan azt állítja, hogy a Google-től kapják a jutalékot / fizetést, és ezáltal fogja biztosítani neked a helyezéseket.
Sikerdíjas Keresőoptimalizálás Budapest, Szeged - Keresőmarketing - LinképítésHa neked nem fontos, hogy a szerződéskötés ideje alatt biztosítva legyél arról, hogy a konkurenseiddel megegyező kulcsszavakra ne vállaljunk el projekteket.

Konkurenseid elutasítása: 100% BIZALOM!

Vállaljuk, hogy amennyiben a szerződés ideje alatt a konkurense(i)d megkeres(nek) bennünket, hogy a weboldaladdal megegyező kulcsszavakra igényeljen(ek) keresőoptimalizálást, akkor ezt mi készségesen elutasítjuk, hivatkozva arra, hogy jelenleg már van ügyfelünk az adott projektre. Az ajánlatunkat a szerződésbe is belefoglaljuk, ennek is köszönhetően kiépítve veled a teljes körű bizalmat.*

Szeretnél bekerülni a Google TOP találati listába, ezzel biztosítva, hogy leendő ügyfeleid könnyedén rátaláljanak a weboldaladra? SZÁRNYALJ VELÜNK, mert mi tudjuk, hogy miként lehetsz a Google barátja!

Kérj itt keresőoptimalizálásra árajánlatot!

Árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével kérhetsz, ezzel megtéve az első lépést, hogy konkurenciáid felett szárnyalhass. Az ajánlatkérés semmire nem kötelez, csak arra, hogy valós adatokat és céges elérhetőségeket adj meg! A levél elküldéséhez kattints a "Szárnyalni akarok" gombra.