OMWINGS Digitális Ügynökség Online marketing Wings, logó

Online marketing képzési csomag kezdőknek

Tanuld meg az online marketinget bárhol és bármikor!

Ma már nem is kérdés, hogy legyen egy mobilbarát weboldalad amihez haszálnod kell az online marketinget. Ahogy haladunk előre az időben egyre több piaci szereplője lesz az online térnek, amivel egyre nehezebbé és drágábbá válnak az online marketing csatornák használata. Ahhoz, hogy ezzel lépést tudj tartani, erős alap tudásra van szükséged, amire folyamatosan tudsz építeni. Tanulás nélkül viszont nem fog menni, mert ezt nem lehet összeollózni az internetről, nincs rá standard megoldás.

A 2020/21-es pandémia is bebizonyította, hogy az online jelenlétnek nagyon erős létjogosultsága van, hiszen az emberek az online vásárlásokat részesítették előnyben. Több cég ekkor jött rá, hogy nem tudja megkerülni az online marketinget. Számos pozitív érvet felsorolhatnánk mellette, de egyértelmű lehet számodra is, hogy szükséged van az online marketingre. Ne akard az utolsó pillanatokra hagyni a tanulást, mikor már a célegyenesben kellene lenned.

Többet fogsz tudni, mint átlagban a kezdő online marketingesek.

Azért hoztuk létre a kezdőknek szánt online marketing képzési csomagot, hogy átfogóan megismerd a Facebook, Instagram, Google Ads csatornákat és a Keresőoptimalizálást. De ez nem csak szimpla elmélet, ugyanis gyakorlatokat egyaránt tartalmaz, csak így lehet komplex a tréning. Vagyis megismered a technikai beállításokat és a kampányfelállításokat is, hogy a tanulás után magadtól tudj határozottan hirdetni, kommunikálni és egységben gondolkodni.


Kiknek ajánlott a kezdő Online Marketing tréning?

Tanulni vágyóknak, egyetemistáknak, junior online marketingeseknek, marketing menedzsereknek és cégvezetőknek egyaránt. Ha csak most kezdesz bele az online marketing elsajátításába, vagy már próbáltad és nem jártál sikerrel, vagy elakadtál és nem tudod mi a megoldás, esetleg vezetőként szeretnéd átlátni a folyamatokat, akkor ez az online képzés neked szól.

Miért ezt az online marketing tanfolyamot válaszd?

Az online marketing tanfolyam legfőképp abban különbözik a tantermi képzésektől, hogy nem vagy időhöz kötve. Tanulhatsz napközben a kedvenc otthoni foteledben ülve, vagy este az ágyban lefekvés előtt. A szakmai videók bármikor készen állnak hogy segítsenek megtanítani az online marketing legfontosabb szakterületeit.

Az online marketing hirdetés képzés és tanfolyam kényelmes és követhető.   Kényelmes és követhető tanulás
Az online marketing hirdetés képzés és tanfolyam mindig a legfrissebb tudást biztosítja  Mindig a legfrissebb szakmai információk
Az online marketing hirdetés képzés és tanfolyam elméletből és gyakorlatból áll  Elméleti és gyakorlati képzés
Az online marketing hirdetés képzésre és tanfolyamra online bankkártyával lehet fizetni  Gyors és biztonságos bankkártyás fizetés
Az online marketing hirdetés képzés és tanfolyam olcsó  Olcsóbb: ki sem kell mozdulnod otthonról
Az online marketing hirdetés képzés és tanfolyam videói visszanézhetőek  Visszanézhető videók a nap 24 órájában
Az online marketing hirdetés képzés és tanfolyam nem tankönyv  Nem tankönyvet kapsz, potenciális tudástt
Az online marketing hirdetés képzés és tanfolyam komplex tudást nyújt  Technikai beállításoktól a gondolkodásmódig
Az online marketing hirdetés képzés és tanfolyam ingyenes Facebook csoport tagságot is tartalmaz  Örökös tagság zárt Facebook csoportba
Az online marketing hirdetés képzés és tanfolyam garanciát biztosít  órás pénzvisszafizetési garancia

Tekintsd át az online marketing képzés tematikáját!

A csomag jelenleg a 3 legfontosabb online marketing területet tartalmazza.

Facebook és Instagram
kommunikáció és hirdetés

Google Ads
hirdetés

Google SEO
Keresőoptimalizálás

Nem lesz elengedve a kezed!
Kérhetsz tanácsadást, vagy mentorálást.

A legtöbb esetben egy tantermi, vagy online oktatás után az elhangzottakat nincs kivel részletesen átbeszélni, illetve nincs mód az egyéni segítségnyújtásra. Általában egyszerű kérdésekre és válaszokra van lehetőség, ami nagyon kevés. Mi sokkal több értéket adunk egy szimpla online képzésnél!


Online marketing Tanácsadás

A tanfolyamhoz tanácsadást is választhatsz, amely oktatást és technikai beállításokat tartalmaz. A tanulás során felmerült kérdéseidet van mód részletesen átbeszélni, ahol csak te vagy a középpontban.


Online marketing Mentorálás

A mentorálás alatt bármilyen online marketing kérdést feltehetsz. A mentorálás stratégiai gondolkodásmódot és közös kampányfelállítást is tartalmaz, illetve áttekintésre kerül a weboldalad is.

Miért éri meg jobban az online marketing csomag, mint egyesével megrendelni a képzéseket?

Kibővített havi hozzáférés, hogy mindenre legyen időd!

Ingyenes a csomagban megjelenő későbbi képzések!*

Az összes képzés kedvezményesen egy csomagban!

VIP elsőbbég, ha tanácsadást / mentorálást is kérsz.

Bemutatkozik a leendő online marketing oktatód

Német János, digital marketing specialist. Széleskörű és több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem az online marketing területén. Informatikai mérnökként több szakirányú képzést is végeztem és szakmailag folyamatosan építem magam.

2017 óta már több mint 1.000 hallgató tudását alapoztam meg tantermi szemináriumok keretében. Számomra az online marketing nem csak számtalan kihívással jár, hanem a színesség és folyamatos változás állandó éberség alatt tart.

Nem csak oktatok, ugyanis úgy tudok a képzéseken gyakorlatorientált lenni, hogy a mai napig az online marketingben dolgozom és segítek az ügyfeleim célját sikerre vinni.

Német János, online marketing oktató

Hivatalosan minősített Google Partner vagyok!

Eme státusz azt jelenti, hogy Google képzett ki és minősített, hogy segítsek a vállalkozásodnak. A Google, a szakértelmemet évente megújítandó vizsgákkal és folyamatos teljesítmény monitoringgal ellenőrzi.

Az online marketing képzéshez minősített Google Partner

iratkozz fel a képzés értesítőnkre, hogy elsőként értesülj az indulásról!

Start: 2022. július  A "Feliratkozom" gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségedre marketing tartalmú hírlevelet küldjünk. Kijelented, hogy az Adatvédelmi tájékoztató és ÁSZF oldalon foglaltakat elolvastad és elfogadtad.