OMWINGS Digitális Ügynökség Online marketing Wings, logó

Ingyenes online marketing e-mail kiképzés - tanfolyam

Megelégelted a lemaradást és tanulni szeretnél?
Értékes online marketing szakmai leckék várnak rád.

85 oldalas ingyenes online marketing tanfolyam-képzé kézikönyv

4 szakértő munkája egy képzésbe gyúrva, ami garantálja az oktatóanyagok minőségét.

40 napig folyamatos az OMWINGS ingyenes online marketing alapozó kiképzése.

7 online marketing témakör, hogy mindent megtudj az online marketingről.

Gyakorlati megközelítés, hogy biztosan érthető legyen minden online marketing lecke.

Alapozó kézikönyv kezdőknek, hogy felfedezd az online piactérben rejlő hatalmas potenciált.

213.000 karakter hosszú, amely 40db e-mailből áll és 85 db A4-es oldalnak felel meg.


40 NAP ÉS 40 ÉJSZAKA CSAK RÁD FIGYELÜNK

40 napig minden nap folyamatosan megkapod e-mailben az OMWINGS fegyverraktárából a titkos online marketing kiképző tananyagokat a lentebb olvasható tematika szerint. Minden online marketing téma több fejezetből áll, hogy alaposan elsajátíthasd az olvasott információkat. Az élet viszont nem áll meg két tananyag között, mivel míg megkapod a soron következő kiképzést, hasznosítanod kell az előzőleg tanultakat.

Ha rá tudsz szánni naponta legalább 30 percet a tanulásra, akkor eme online marketing kiképzéstől megkaphatod a kezdő lökést. A tanulóink is megjegyezték, hogy az ingyenes kategóriában ez az egyik legjobb tanfolyam, amely egyben élvezhető és gyakorlatias.

FONTOS! Csak akkor fogod hasznát venni a tanfolyamnak, ha nem csak olvasod, de alkalmazod is a tanultakat.

Az ingyenes online marketing képzés-tanfolyam 40 nap és 40 éjszakán keresztül tart

A hazai vállalkozások fele nem foglalkozik az online marketinggel!

Statisztikák nélkül is tisztán láthatjuk, hogy az emberek nap mint nap órákat töltenek el online böngészéssel és a közösségi médiával. Emellett az online marketing folyamatosan változik, egyre többen lesznek az online piacon, egyre nehezebb kitűnni a tömegből és ma már egy szimpla weboldal nem elég. Aki ma nem tanulja meg az online marketing alapjait, az el fog veszni az online térben, nem fog tudni felzárkózni és így bevételt sem fog generálni. Márpedig az online értékesítést kihagyni digitális katasztrófa. Mi ezért állítottuk össze a kezdőknek szánt ingyenes online marketing kiképzést, hogy betekintést nyújtsunk az online marketing világába.

Mi sziklaszilárdan komolyan gondoljuk a kiképzésedet! És Te?

Ahogy a harctéren az ellenséggel, a marketingben is meg kell küzdened szakmailag a konkurenciáiddal. Kizárólag így tudod megszerezni mások orra elől az ügyfeleket. Ha háttérben maradsz és megbújsz, akkor igaz, hogy nem kell harcolnod, ámde, ha így teszel és nem képzed magad, nem is győzhetsz. Te hova tartozol? Inkább meghátrálsz, és előre engeded az erősebbeket, vagy szakértővé képzed magadat és az online marketing tudásoddal legyőzöd őket?


Az alábbi online marketing témákról szól a kiképzésed

1. Online marketing alapok

Online marketing alap: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Az online marketing összes irányát bemutatjuk.
Online marketing alap: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Ha hiábavalónak tartod, komoly összeget bukhatsz!
Online marketing alap: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Az online jelenlét létfontossága a mindennapi életben.
Online marketing alap: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Online vs. Offline marketing.

2. Webszövegírás

Webszövegírás: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Tudni szeretnéd hogyan győzd meg a weboldali látogatóidat?
Webszövegírás: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  A sales-SEO alapú szövegírás nehéz, ismerd meg az alapokat.
Webszövegírás: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Hass az érzelmekre úgy, hogy ügyfeleid azonnal vásároljanak.
Webszövegírás: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Hazudni sosem szabad! De miért?

3. Webergonómia

Webergonómia: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Hiába a jó a grafika, ha nem felhasználóbarát a weboldalad.
Webergonómia: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  A webergonómia a felhasználót kell kiszolgálja és nem a Tiedet.
Webergonómia: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Biztosan megtalálnak minden információt a honlapodon?
Webergonómia: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Ami elengedhetetlen és ami egyáltalán nem való a webre.

4. Webanalízis

Webanalízis: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Ismerd meg a Google Analytics mérőszámait.
Webanalízis: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Minőségi látogatók, érdeklődők, nem vásárlók.
Webanalízis: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Megnézzük, hogy a felhasználóid mely aloldalaidat szeretik.
Webanalízis: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Statisztika vs Analízis.

5. Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  A hőn áhított Google TOP 10-be való bekerülés.
Keresőoptimalizálás: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Ismerd meg a Google összes algoritmusát
Keresőoptimalizálás: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Már a domain név választásnál eldől a honlapod sorsa?!
Keresőoptimalizálás: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  A linkmarketing szerepe a keresőoptimalizálásban.

6. Keresőhirdetés

Keresőhirdetés: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  A Google Ads hirdetési rendszer bemutatása és működési elve.
Keresőhirdetés: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Mire figyelj a keresőhirdetések alkalmazásainál.
Keresőhirdetés: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  A weboldal és a keresőhirdetések összehangolása.
Keresőhirdetés: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Keresőoptimalizálás vs. keresőhirdetés.

7. E-mail marketing

E-mail marketing: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Az e-mail adatbázis építés mikéntje. NO Spam!
E-mail marketing: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Az ingyenes oktató anyagok titkai.
E-mail marketing: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Az e-mail marketinghez megfelelő eszköz(ök)re van szüksége.
E-mail marketing: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Elveszítheted feliratkozóidat már egyetlen rossz döntéssel.

8. Közösségi média marketing

Közösségi média marketing: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Bevezetés a közösségi média marketing rejtelmeibe.
Közösségi média marketing: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Melyik a jobb: Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, TikTok
Közösségi média marketing: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  A rajongógyűjtés és a folyamatos mozgásban tartás.
Közösségi média marketing: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Céges KKV profil szükségessége a közösségi médiában.

Így látják a tanulók a kiképzést

Nagyon tetszenek a tartalmak, amiket küldtök az ingyenes online marketing e-mail képzés keretében. Részletes, gyakorlatias, és még élvezhető is, pedig sok mindent elsőre nem is értek Köszönöm, hogy ilyen értéket adtok!
Szánti Dominika
pozitív pszichológia tréner
Érthető, jól felépített leckék, tanultam újakat, amit nagyon köszönök! Végeztem már fizetős online marketing tanfolyamot is, és képben vagyok mit adnak ingyen, s miért kell fizetni. A Ti ingyenes online marketing e-mail tanfolyamotok az ingyenes kategóriában eddig magasan a legjobb amit tapasztaltam!
Jámbor Máté
online marketinges
Elég szkeptikusan álltam hozzá az ingyenes képzéshez, mint általában a legtöbb ilyen csalihoz, de esetetekben szerencsére kifizetődőnek tűnik a dolog. Rengeteg érdekességet, információt és segítséget adtok ebben az online marketing képzésben, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Dexter
marketing asszisztens
Nagyon hasznos tananyagokat kaptam napról napra. Lényegre törő volt, olvasmányos és pont remekül összefoglalta egy-egy témakör lényegi elemeit. Köszönöm!
Baka Zsuzsa
business analyst
Kevés helyen elérhető, hasznos és informatív anyagot kaptunk, amit mögött kemény szakmai munka állhat. Köszönjük!
Barbara
marketing asszisztens
Sok hasznos infót kaptam elméletben az ingyenes képzés alatt. Érthetően fogalmaznak. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne kicsit belelátni az online marketingbe.
Henrietta

Biztosan felmerült benned, hogy miért adjuk INGYEN
az online marketing e-mail tanfolyamot, ha pénzt is kérhetnénk cserébe.

Szeretnénk, ha minél többen megismernék az online marketing minden egyes lépcsőfokát. Ezáltal felszállhatnak erre a folyamatosan fejlődő vonatra, amely megállíthatatlanul tör előre. Hogy miért ingyen? Mert mi szeretünk adni az embereknek, hiszen tudjuk, hogy emberek szívesen olvassák az ingyenes minőségi! tanulmányokat. Belátható, hogy húznunk kellett egy határt, így annyit adunk, amennyi ahhoz szükséges, hogy fent leírtakat alapul véve képet kapjon bárki az online marketing fontosságáról és működéséről.

VISZONT ez sem kevés tudásanyag. Szaktudásunkat egybegyúrtuk, és a kivonatát eme ingyenes online marketing e-mail tanfolyam-képzés formájában átadjuk, hogy bárki könnyen megértse az online marketinget.

Ingyenes online marketing e-mail tanfolyam

Az online marketing e-mail tanfolyam elvégzése után
szakmailag kiemelkedsz a konkurenciáid fölé és SZÁRNYALNI FOGSZ!

online marketing kiképző

A 40 napos online marketing e-mail tanfolyam - képzés végén megérted, hogy az online marketing, illetve az internetes jelenlét ma már elengedhetlen és létfontosságú. Képes leszel arra, hogy változtass a saját marketingeden, vagy frissen induló vállalkozás esetében már online marketing alapokon építkezhetsz.

Ugye ezek után nem akarod tovább halogatni a tanulást? Kérd mihamarabb a kiképzést!
Számos kérdésed van? Nyugalom, a képzés során mindegyikre megkapod a választ.

Jelentkezz itt az ingyenes online marketing e-mail kiképzésre!  Hozzájárulok, hogy az OMWINGS, a részemre az adatkezelési tájékoztatójában foglaltak alapján a megadott e-mail elérhetőségemre szakmai- és marketing tartalmú hírlevelet küldjön, melyet bármikor visszavonhatok.