OMWINGS Digitális Ügynökség Google Partners Online marketing Wings, logó

Ingyenes online marketing e-mail kiképzés - tanfolyam

Online marketing szakmai anyagok 500.000 Ft értékben!

4 szakértő munkája egy képzésbe gyúrva, ami biztosítja az oktatóanyagok minőségét.

4 hónapon keresztül folyamatos az OMWINGS ingyenes online marketing kiképzése, nincs megállás.

7 online marketing témakört érintve, hogy a tőlünk tanult szakértelemmel harcba szálljon a konkurenciái ellen!

Tippek, gyakorlatok, hogy minden érthető legyen.

Mitől katonai ez az online marketing e-mail kiképzés?

Ahogy a harctéren az ellenséggel, a marketingben is meg kell küzdenie szakmailag a konkurenciáival. Kizárólag így tudja megszerezni mások orra elől az ügyfeleket. Ha háttérben marad és megbújik, akkor nem kell harcolnia. Ámde, ha így tesz és nem képzi magát, nem is győzhet! Ön hova tartozik? Inkább meghátrál, és előre engedi az erősebbeket, vagy szakértővé képzi magát és az online marketing tudásával legyőzi őket?

FONTOS! Csak akkor fogja hasznát venni a tanfolyamunknak, ha nem csak olvassa, de alkalmazza is a kiképzésen tanultakat.


Mi sziklaszilárdan komolyan gondoljuk a kiképzését! És Ön?

4 hónapon keresztül 3 naponta folyamatosan megkapja e-mail-en az OMWINGS fegyverraktárából a titkos kiképző tananyagokat a lenti részkiképzések szerint. Minden részkiképzés több fejezetből áll, hogy alaposan elsajátíthassa az olvasott információkat. Az élet viszont nem áll meg két tananyag között, mivel míg megkapja a soron következő kiképzést, hasznosítania kell az előzőleg tanultakat.


Ezekről lesz szó a kiképzése során:

1. Online marketing alapok

Online marketing alap: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Az online marketing egy összetett rendszer, az összes irányát bemutatjuk.
Online marketing alap: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Amennyiben hiábavalónak tartja az online marketinget, komoly összeget bukhat!
Online marketing alap: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Az online jelenlét létfontossága a mindennapi életben.
Online marketing alap: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Online vs. Offline marketing.

2. Webszövegírás

Webszövegírás: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Tudni szeretné, hogy miként győzheti meg weboldala látogatóit?
Webszövegírás: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  A webszövegírás nem egyszerű feladat, ismerje meg velünk az alapokat.
Webszövegírás: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Hasson az érzelmekre úgy, hogy potenciális ügyfelei azonnal vásároljanak.
Webszövegírás: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Hazudni sosem szabad! De miért?

3. Webergonómia

Webergonómia: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Hiába a jó design és grafika, ha nem felhasználóbarát a weboldala.
Webergonómia: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  A webergonómia a felhasználó érdekeit kell szolgálja és nem az Önét.
Webergonómia: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Biztos benne, hogy látogatói minden információt megtalálnak a honlapján?
Webergonómia: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Ami elengedhetetlen, amit csiszolni kell, és ami egyáltalán nem való a webre.

4. Webanalízis

Webanalízis: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Ismerje meg a Google Analytics mérőszámait.
Webanalízis: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Minőségi látogatók, érdeklődők, nem vásárlók.
Webanalízis: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Megnézzük, hogy a felhasználói mely aloldalidat szeretik.
Webanalízis: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Statisztika vs Analízis.

5. Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  A hőn áhított Google TOP 10-be való bekerülés.
Keresőoptimalizálás: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  A Google Panda, Pingvin, Kolibri egy új barátság kezdete?
Keresőoptimalizálás: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Már a domain név választásnál eldől honlapjának a sorsa?!
Keresőoptimalizálás: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  A PageRank és a (halott) linkmarketing szerepe a keresőoptimalizálásban.

6. Keresőhirdetés

Keresőhirdetés: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  A Google Ads (AdWords) hirdetési rendszer bemutatása és működési elve.
Keresőhirdetés: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Megmutatjuk, hogy mire figyeljen a keresőhirdetések alkalmazásainál.
Keresőhirdetés: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  A weboldal és a keresőhirdetések összehangolása.
Keresőhirdetés: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Keresőoptimalizálás vs. keresőhirdetés.

7. E-mail marketing

E-mail marketing: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Az e-mail adatbázis építés mikéntje. NO Spam!
E-mail marketing: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Az ingyenes oktató anyagok titkai.
E-mail marketing: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Az e-mail marketinghez megfelelő eszköz(ök)re van szüksége.
E-mail marketing: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Elveszítheti feliratkozóit már egyetlen rossz döntéssel.

8. Közösségi média marketing

Közösségi média marketing: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Bevezetés a közösségi média marketing rejtelmeibe.
Közösségi média marketing: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  A legnagyobbak elemzése: Facebbok, YouTube, Twitter, Google+
Közösségi média marketing: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Létfontosságú elemek a rajongók gyűjtéséhez és folyamatos mozgásban tartásához.
Közösségi média marketing: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Céges KKV profil szükségessége? a közösségi médiában.

Biztosan felmerült Önben, hogy miért adjuk INGYEN az online marketing e-mail tanfolyamot - kiképzést, ha pénzt is kérhetnénk cserébe.

Ingyenes online marketing e-mail tanfolyam Szeretnénk, ha minél többen megismernék az online marketing minden egyes lépcsőfokát. Ezáltal felszállhatnak erre a folyamatosan fejlődő vonatra, mely megállíthatatlanul tör előre. Hogy miért ingyen? Mert mi szeretünk adni az embereknek, hiszen tudjuk, hogy emberek szívesen olvassák az ingyenes minőségi! tanulmányokat. Belátható, hogy húznunk kellett egy határt, így annyit adunk, amennyi ahhoz szükséges, hogy fent leírtakat alapul véve képet kapjon bárki az online marketing fontosságáról és működéséről.

VISZONT ez sem kevés tudásanyag. Szaktudásunkat egybegyúrtuk, és a kivonatát eme ingyenes online marketing e-mail tanfolyam formájában átadjuk, hogy bárki könnyen megértse az online marketinget.


Az online marketing e-mail tanfolyam - kiképzés elvégzése után szakmailag kiemelkedik a harctérről a konkurenciái fölé és SZÁRNYALNI FOG!

A 4 hónapos online marketing e-mail tanfolyam - kiképzés végén megérti, hogy az online marketing illetve az internetes jelenlét ma már elengedhetlen és létfontosságú. Képes lesz arra, hogy változtasson a saját marketingjében, weboldaladán, vagy most induló vállalkozás esetében már online marketing alapokon építkezhet.

Ugye ezek után nem akarja tovább halogatni a tanulást? Kérje mihamarabb a kiképzést!
Számos kérdése van? Nyugalom, a kiképzés során mindegyikre megkapja a választ.

Értékelés: 4.8/5 - Felhasználó: 112

Jelentkezzen itt az ingyenes online marketing e-mail kiképzésre!  A „Jelentkezem” gombra kattintással hozzájárul, hogy a megadott elérhetőségére szakmai anyagokat és hírleveleket küldjünk. Kijelenti, hogy az Adatvédelmi tájékoztató és ÁSZF oldalon foglaltakat elolvasta és elfogadta.