OMWINGS Digitális Ügynökség Google Partners Online marketing Wings, logó

Ingyenes online marketing e-mail kiképzés - tanfolyam

Megelégelted a lemaradást és tanulni szeretnél?
Értékes online marketing szakmai leckék várnak rád.

te kellessz az online marketing kiképzésre

4 szakértő munkája egy képzésbe gyúrva, ami garantálja az oktatóanyagok minőségét.

4 hónapon keresztül folyamatos az OMWINGS ingyenes online marketing kiképzése.

7 online marketing témakör, hogy mindent megtudj az online marketingről.

Tippek, gyakorlatok, hogy biztosan érthető legyen.

Mitől katonai ez az online marketing e-mail kiképzés?

Ahogy a harctéren az ellenséggel, a marketingben is meg kell küzdened szakmailag a konkurenciáiddal. Kizárólag így tudod megszerezni mások orra elől az ügyfeleket. Ha háttérben maradsz és megbújsz, akkor igaz, hogy nem kell harcolnod, ámde, ha így teszel és nem képzed magad, nem is győzhetsz. Te hova tartozol? Inkább meghátrálsz, és előre engeded az erősebbeket, vagy szakértővé képzed magadat és az online marketing tudásoddal legyőzöd őket?


Mi sziklaszilárdan komolyan gondoljuk a kiképzésedet! És Te?

4 hónapon keresztül 3 naponta folyamatosan megkapod e-mailben az OMWINGS fegyverraktárából a titkos kiképző tananyagokat a lenti részkiképzések szerint. Minden részkiképzés több fejezetből áll, hogy alaposan elsajátíthasd az olvasott információkat. Az élet viszont nem áll meg két tananyag között, mivel míg megkapod a soron következő kiképzést, hasznosítanod kell az előzőleg tanultakat. FONTOS! Csak akkor fogod hasznát venni a tanfolyamunknak, ha nem csak olvasod, de alkalmazod is a kiképzésen tanultakat.


Az alábbi online marketing témákról szól a kiképzésed

1. Online marketing alapok

Online marketing alap: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Az online marketing összes irányát bemutatjuk.
Online marketing alap: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Ha hiábavalónak tartod, komoly összeget bukhatsz!
Online marketing alap: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Az online jelenlét létfontossága a mindennapi életben.
Online marketing alap: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Online vs. Offline marketing.

2. Webszövegírás

Webszövegírás: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Tudni szeretnéd hogyan győzd meg a weboldali látogatóidat?
Webszövegírás: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  A sales-SEO alapú szövegírás nehéz, ismerd meg az alapokat.
Webszövegírás: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Hass az érzelmekre úgy, hogy ügyfeleid azonnal vásároljanak.
Webszövegírás: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Hazudni sosem szabad! De miért?

3. Webergonómia

Webergonómia: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Hiába a jó a grafika, ha nem felhasználóbarát a weboldalad.
Webergonómia: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  A webergonómia a felhasználót kell kiszolgálja és nem a Tiedet.
Webergonómia: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Biztosan megtalálnak minden információt a honlapodon?
Webergonómia: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Ami elengedhetetlen és ami egyáltalán nem való a webre.

4. Webanalízis

Webanalízis: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Ismerd meg a Google Analytics mérőszámait.
Webanalízis: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Minőségi látogatók, érdeklődők, nem vásárlók.
Webanalízis: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Megnézzük, hogy a felhasználóid mely aloldalidat szeretik.
Webanalízis: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Statisztika vs Analízis.

5. Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  A hőn áhított Google TOP 10-be való bekerülés.
Keresőoptimalizálás: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  A Google Panda, Pingvin, Kolibri egy új barátság kezdete?
Keresőoptimalizálás: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Már a domain név választásnál eldől a honlapod sorsa?!
Keresőoptimalizálás: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  A linkmarketing szerepe a keresőoptimalizálásban.

6. Keresőhirdetés

Keresőhirdetés: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  A Google Ads hirdetési rendszer bemutatása és működési elve.
Keresőhirdetés: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Mire figyelj a keresőhirdetések alkalmazásainál.
Keresőhirdetés: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  A weboldal és a keresőhirdetések összehangolása.
Keresőhirdetés: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Keresőoptimalizálás vs. keresőhirdetés.

7. E-mail marketing

E-mail marketing: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Az e-mail adatbázis építés mikéntje. NO Spam!
E-mail marketing: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Az ingyenes oktató anyagok titkai.
E-mail marketing: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Az e-mail marketinghez megfelelő eszköz(ök)re van szüksége.
E-mail marketing: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Elveszítheted feliratkozóidat már egyetlen rossz döntéssel.

8. Közösségi média marketing

Közösségi média marketing: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Bevezetés a közösségi média marketing rejtelmeibe.
Közösségi média marketing: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  A legnagyobbak elemzése: Facebook, Instagram, YouTube
Közösségi média marketing: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  A rajongógyűjtés és a folyamatos mozgásban tartás.
Közösségi média marketing: ingyenes online marketing e-mail tanfolyam - képzés  Céges KKV profil szükségessége a közösségi médiában.

Így látják a tanulók a kiképzést

Nagyon tetszenek a tartalmak, amiket küldtök az ingyenes online marketing e-mail képzés keretében. Részletes, gyakorlatias, és még élvezhető is, pedig sok mindent elsőre nem is értek Köszönöm, hogy ilyen értéket adtok!
Szánti Dominika
pozitív pszichológia tréner
Érthető, jól felépített leckék, tanultam újakat, amit nagyon köszönök! Végeztem már fizetős online marketing tanfolyamot is, és képben vagyok mit adnak ingyen, s miért kell fizetni. A Ti ingyenes online marketing e-mail tanfolyamotok az ingyenes kategóriában eddig magasan a legjobb amit tapasztaltam!
Jámbor Máté
online marketinges
Nagyon hasznos tananyagokat kaptam napról napra. Lényegre törő volt, olvasmányos és pont remekül összefoglalta egy-egy témakör lényegi elemeit. Köszönönöm!
Baka Zsuzsa
business analyst

Biztosan felmerült benned, hogy miért adjuk INGYEN
az online marketing e-mail tanfolyamot, ha pénzt is kérhetnénk cserébe.

Szeretnénk, ha minél többen megismernék az online marketing minden egyes lépcsőfokát. Ezáltal felszállhatnak erre a folyamatosan fejlődő vonatra, amely megállíthatatlanul tör előre. Hogy miért ingyen? Mert mi szeretünk adni az embereknek, hiszen tudjuk, hogy emberek szívesen olvassák az ingyenes minőségi! tanulmányokat. Belátható, hogy húznunk kellett egy határt, így annyit adunk, amennyi ahhoz szükséges, hogy fent leírtakat alapul véve képet kapjon bárki az online marketing fontosságáról és működéséről.

VISZONT ez sem kevés tudásanyag. Szaktudásunkat egybegyúrtuk, és a kivonatát eme ingyenes online marketing e-mail tanfolyam-képzés formájában átadjuk, hogy bárki könnyen megértse az online marketinget.

Ingyenes online marketing e-mail tanfolyam

Az online marketing e-mail tanfolyam elvégzése után
szakmailag kiemelkedsz a konkurenciáid fölé és SZÁRNYALNI FOGSZ!

online marketing kiképző

A 4 hónapos online marketing e-mail tanfolyam - képzés végén megérted, hogy az online marketing, illetve az internetes jelenlét ma már elengedhetlen és létfontosságú. Képes leszel arra, hogy változtass a saját marketingedben, weboldaladon, vagy most induló vállalkozás esetében már online marketing alapokon építkezhetsz.

Ugye ezek után nem akarod tovább halogatni a tanulást? Kérd mihamarabb a kiképzést!
Számos kérdésed van? Nyugalom, a képzés során mindegyikre megkapod a választ.

Jelentkezz itt az ingyenes online marketing e-mail kiképzésre!  A „Jelentkezem” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségedre szakmai anyagokat és hírleveleket küldjünk. Kijelented, hogy az Adatvédelmi tájékoztató és ÁSZF oldalon foglaltakat elolvastad és elfogadtad.