OMWINGS Digitális Ügynökség Online marketing Wings, logó

Ajánlj minket a kedvező bónuszokért cserébe!

Miért értékes az ajánlás?

A legértékesebb marketing erő a személyes üzleti kapcsolatok megléte, ápolása, folyamatos építése, és azon belül pedig az ajánlások. Hiszen az ajánló fél, nem csak elismeri a tanácsolt cég minőségét (mert pl. ügyfele volt), de teljes mértékben meg is bízik bennük. Nem véletlen, hogy hazánkban is már évek óta számos üzleti kapcsolatépítő klub működik sikeresen, melynek ugyanazon közös célja van: összehozni az elismert szakembereket és partneri, üzleti kapcsolatokat létesíteni velük.


Ezt nyújtjuk!

Kidolgoztunk egy egyszerű ajánló jutalék rendszert, hogy mindenki jól járjon. Neked nincs más dolgod csak ajánlanod kell egy olyan céget, aki webfejlesztés, online marketing szakterület(ek)en szeretne nívós szolgáltatásban részesülni és kiemelkedő sikereket elérni. Ezért mi cserébe téged egyszeri, vagy folyamatos havi szintű bónusszal jutalmazunk, amennyiben számlaképes vagy.

Számokban kifejezve

Ajánljon minket weboldal készítés és online marketing szakterületekből.  egyszeri megbízás esetén: 10%
Ajánljon minket weboldal készítés és online marketing szakterületekből.  folyamatos megbízás esetén (online marketing)l: 10%
Mely addig tart, mint az ügyféllel való együttműködés, de maximum 1 évig.


Az ajánlás feltételei

Ahhoz, hogy megkapd a bónuszt, az ajánlott félnek az alábbi feltételeknek kell megfelelnie:
online marketing esetében

Ajánljon minket weboldal készítés és online marketing szakterületekből.  Az online médiaköltés (Facebook, Ads (AdWords), hírlevél stb.) éves büdzséje > 5 millió Ft
Ajánljon minket weboldal készítés és online marketing szakterületekből.  Nem áll üzleti kapcsolatban velünk

A feltételeink az online marketing szolgáltatásainkra érvényesek. Webfejlesztés terén egyelőre nincsenek megkötéseink. Előfordulhat, hogy nem vagy tisztában az ajánlott cég adataival, ámde ez ne jelentsen gondot, mindenképpen írd meg az ajánlását.


Mindenki elégedett lesz!

Az ajánlott cég általunk minőségi webfejlesztési szolgáltatásban részesülhet, online marketing esetében pedig több konverzióra, ezáltal nagyobb bevételre tehet szert. Következmény: mi egy új elégedett ügyféllel gyarapodunk, Te pedig grátisz passzív jövedelemben részesülhetsz, mindemellett az ajánlott cég lekötelezettjévé válsz.


Add le itt az ajánlásodat!


Ajánló lap

Fontos! Kérjük, az ajánló lap végén írj le minden olyan információt, amely szükséges ahhoz, hogy pontosan megtudjuk mire van szüksége az ajánlott cégnek. Ez a Te érdeked is, hiszen az ajánlott felet már részben / egészben kidolgozott ajánlattal kereshetjük.

A Te adataid
Az ajánlott cég adatai
Üzenet
  Elismerem, hogy a megadott adatok, információk valósak és egyetértek azzal, hogy az Online Marketing Wings Digitális Ügynökség az adataimra hivatkozva fog eljárni az általam ajánlott fél felé. Továbbá hozzájárulok, hogy hozzájárulásom jogalapján a személyes adataimat kezeljék.