OMWINGS Digitális Ügynökség Google Partners Online marketing Wings, logó

Windows phone mobil alkalmazás fejlesztés

Windows Phone mobil alkalmazás készítés

FIGYELEM! Csak akkor olvasson tovább, ha Önre már az alábbi pontok egyike is igaz.

Windows Phone mobil alkalmazás fejlesztés szükséges, ha már nem elég a mobil weboldal.  Ha már nem elég a mobilra optimalizált weboldal, Windows Phone alkalmazás szükséges.
Windows Phone mobil alkalmazás fejlesztéssel teljes mértékben kihasználja az okostelefon előnyeit.  Ha teljes mértékben kihasználná az okostelefon nyújtotta előnyöket.
Windows Phone mobil alkalmazás fejlesztéssel elégedett lesz velünk.  Ha nem elégedett az eddigi fejlesztő csapatával.
Windows Phone mobil alkalmazás fejlesztés a minőség és szakértelem.  Ha Önt is a minőség és a szakértelem vezérli.
Windows Phone mobil alkalmazás fejlesztés terén tudjok, hogy mire van szüksége.  Ha olyan céget bízna meg, aki tudja, hogy mire van szüksége a megrendelőnek.
Windows Phone mobil alkalmazás fejlesztés mellé komplex megoldást nyújtunk.  Ha komplex megoldást keres, a fejlesztés mellett online marketingben is gondolkodik.

Az emberek zsebében mindig ott lapul az okostelefon

Windows Phone mobil alkalmazás fejlesztés a zsebben

Az okostelefon inváziót nem tudjuk megkerülni, mert már nem csak elért bennünket, de évről-évre egy nagyobb szerepet is kap. A magyar lakosság közel fele már rendelkezik okostelefonnal, amiből a legnagyobb részt az Android készülékek teszik ki, melyet a Windows Phone és az iOS követ sorrendben. Bár a Windows Phone nem terjed el széles körben, mivel a Microsoft késve érkezett a piacra, de a magyar számok azt igazolják, hogy mindenképpen érdemes a Windows Phone platformal is foglalkozni. Az appok előnye, hogy egyszerűek, letisztultak, gyorsak és egy gombnyomással bármikor elérhetőek függetlenül, hogy milyen platformon futnak.

Néhány megoldás, hogy mire is lehet használni egy Windows Phone mobilalkalmazást:

  1. Weboldalak Windows Phone okostelefon verziója
  2. Webes szolgáltatások kiegészítése
  3. Üzleti Windows Phone alkalmazások
  4. A mindennapi tevékenységek segítése
  5. Windows Phone webshop
  6. Közösségi Windows Phone alkalmazások
  7. Multimédiás bemutatók
  8. Játékok

Windows Phone mobilalkalmazás vs. Reszponzív weboldal

Windows Phone mobil alkalmazás fejlesztés előtt reszponzív alapokon

A reszponzívitásnak a lényege, hogy a weboldal rugalmasan alkalmazkodik a kijelző méretéhez, így lényegében egy közös megoldással egyaránt használható okostelefonon, tableten és asztali gépen is. Ámde ez akkor már nem elég, ha az okostelefon hardvereit szeretnénk felhasználni, vagy nagy mennyiségű adattal dolgozunk. Ugyanis míg a reszponzív weboldal az internetes sebességtől függően töltődik be, addig az alkalmazás a mobiltelefonra van telepítve, ezáltal sokkal gyorsabb és flexibilisebb megoldásokat biztosít a felhasználójának. Windows Phone alkalmazásban akkor érdemes gondolkodnia, ha saját vállalkozását szándékozik mobilissá tenni, és/vagy pénztermelő alkalmazásban képzeli el a továbblépést.

Egy Windows Phone mobil alkalmazás lefejlesztése jóval összetettebb, mint a webes fejlesztés. Bár a Windows 8-as és a 10-es operációs rendszerekkel egységes a platform a mobilokra is, de évente jönnek ki az újabb okostelefonok, amiket nem csak követni kell, de az alkalmazásokat a legnépszerűbb Windows Phone készülékekre optimalizálni is szükséges. A leírt információk alapján nem csak időben, de anyagiakban is nagyobb projektet ölel fel egy Windows Phone mobil alkalmazásfejlesztés. Evégett minden esetben az előzetes konzultációnk során elválik, hogy Önnek pontosan milyen igényei vannak, így el tudjuk dönteni, hogy az megvalósítható-e webfejlesztéssel, vagy csak a mobil alkalmazásfejlesztés a járható út.


Bemutatjuk a Windows Phone mobil alkalmazásfejlesztési folyamatunkat

1. Ötlet + cél
2. Specifikáció
3. Arculattervezés
4. Fejlesztés

Elsőként körbejárjuk az ötletét, majd meghatározzuk a céljait. Ezután következik az igényspecifikáció (és fejlesztői specifikáció) elkészítése, amiben részletesen leírásra kerül, hogy a Windows Phone mobil alkalmazásnak milyen feladatokat kell majd ellátnia. Amint a folyamatos kommunikáció során letisztáztuk az igényeket, illetve mi is megtettük a javaslatainkat, indulhat az arculattervezés. A mobil arculatnak és a fejlesztésnek összhangban kell üzemelnie, hogy végül egy felhasználóbarát és intuitív Windows Phone alkalmazást kapjunk eredményül.

5. Tesztelés
6. Online marketing
7. Szárnyalás
8. Support

A tesztelések és a finomhangolásaok folyamatosan zajlanak, majd az Ön maximális igényeit teljesítve, átadjuk a Windows Phone alkalmazást. De itt még nem áll meg a fejlődés, ekkor kezdődik egy újabb folyamat, ugyanis beindítjuk az online marketing vonatot, amely szakértelmünkkel rohamosan robog előre. Ennek eredményeként a vevők majd tapadni fognak az alkalmazására és megindul az app szárnyalása. Ámde mint minden gépezetet, ezt is etetni kell, hiszen csak úgy lehet a vevőkört megtartani és az újakat továbbra is bevonzani, ha folyamatosan támogatjuk a Windows Phone alkalmazás fejlesztését és online marketingjét egyaránt.


Miért döntsön a Windows Phone alkalmazás fejlesztés mellett

Érvek a Windows Phone mobil alkalmazás fejlesztés mellett. Szoftvermérnöki szakértelmünk mellett nem ismerünk lehetetlent.
Érvek a Windows Phone mobil alkalmazás fejlesztés mellett. Egyedi natív alkalmazást fejlesztünk.
Érvek a Windows Phone mobil alkalmazás fejlesztés mellett. Csak az ötletet kell biztosítania, mi pedig minden mást elvégzünk.
Érvek a Windows Phone mobil alkalmazás fejlesztés mellett. Nem beszéljük rá a Windows Phone alkalmazásra, ha az weboldalon is megvalósítható.
Érvek a Windows Phone mobil alkalmazás fejlesztés mellett. Az ügyfél elégedettsége és bizalma cégünk sikerének alappillére.
Érvek a Windows Phone mobil alkalmazás fejlesztés mellett. Nem csak mobil alkalmazásfejlesztésben, de online marketingben is erősek vagyunk.

Mikor ne válasszon Windows Phone mobil alkalmazás fejlesztést!

Ellenérvek a Windows Phone mobil alkalmazás fejlesztés tekintetében Ha nem tudja hasznosítani a Windows Phone mobilalkalmazást.
Ellenérvek a Windows Phone mobil alkalmazás fejlesztés tekintetében Ha nem elégedett az esetleges eddig fejlesztéssel és nem szeretné, hogy egy profi csapat kezébe vegye a további Windows Phone mobil alkalmazásfejlesztést.
Ellenérvek a Windows Phone mobil alkalmazás fejlesztés tekintetében Ha napi szinten követi a Windows Phone trendeket és nem kevés időt, illetve pénzt szán arra, hogy saját maga készítsen, teszteljen egy alkalmazást.
Ellenérvek a Windows Phone mobil alkalmazás fejlesztés tekintetében Ha úgy véli, hogy ez idáig maximálisan kihasználta a Windows Phone biztosította opciókat
Ellenérvek a Windows Phone mobil alkalmazás fejlesztés tekintetében Ha nem lát üzleti lehetőséget a mobilalkalmazásokban.
Ellenérvek a Windows Phone mobil alkalmazás fejlesztés tekintetében Ha nem szeretne lépést tartani a rohamosan fejlődő technológiával, és ezáltal számos ügyfélről lemond.

 

Ha szeretné a kezében tartani a jövő Windows Phone alkalmazását, akkor SZÁRNYALJON VELÜNK!

Kérjen Windows Phone mobil alkalmazás fejlesztési árajánlatot!


Árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével kérhet, ezzel megtéve az első lépést, hogy konkurenciái felett szárnyalhasson. Az ajánlatkérés Önt semmire nem kötelezi, csak arra, hogy valós adatokat adjon meg! A levél elküldéséhez kattintson a "Szárnyalni akarok" gombra.

A „Szárnyalni akarok” gombra kattintással hozzájárulok, hogy kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés, időpontkérés céljából, hozzájárulásom jogalapján, az Online Marketing Wings Kft. a személyes adataimat kezelje. Kijelentem, hogy az Adatvédelmi tájékoztató és ÁSZF oldalon foglaltakat elolvastam és elfogadom.