OMWINGS Digitális Ügynökség Google Partners Online marketing Wings, logó

Mobilra optimalizált egyedi weboldal készítés

Reszponzí egyedi weboldal készítés

FIGYELEM! Csak akkor olvasson tovább, ha Önre már az alábbi pontok egyike is igaz.

Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés  Ha új vállalkozással/szolgáltatással/termékkel rendelkezik és nívós weboldalra vágyik.
Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés  Ha mobilra-tabletre optimalizált (reszponzív) megoldásokat alkalmazna.
Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés  Ha egyedi fejlesztést szeretne megvalósíttatni pl. webáruház, CRM rendszer.
Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés  Ha a jelenlegi weboldala nem felel meg a mai elvárásoknak és trendeknek.
Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés  Ha a jelenlegi weboldala nem termelőképes és újragondolást igényel.
Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés  Ha online marketingesre és webfejlesztőre egyaránt szüksége van.

A hazai KKV szektornak csak közel 60%-a rendelkezik online jelenléttel!

A reszponzív egyedi weboldal - honlap készítés hazánkban csak 60% Jelenleg a hazai KKV-knak még mindig csak közel 60%-a van jelen az interneten. Ebbe az arányba beletartoznak a weboldalak és a közösségi felületek egyaránt. A maradék rész nem hisz az online marketing erejében, vagy még nem tette meg a megfelelő lépéseket. Ön a weboldal készítési szolgáltatásunkkal vagy felszáll a rohamosan fejlődő online marketing vonatra, vagy megvárja, míg a konkurenciái megkeresnek minket.


Mitől lesz egyedi egy vevőmágnes weboldal fejlesztés?

Egy vevőmágnes gépezet a reszponzív weboldal - honlap készítés Fontos szempont, hogy weboldal készítést nem sablon (template) alapján végezzük, hanem mindig az egyedi igényekhez igazodva. A felhasználói élmény kialakítása ugyanolyan fontos, mint a megfelelő marketing szöveg. A weboldal készítés nem csak programozásból áll, hiszem az online marketing szemlélet is elengedhetetlen. Sajnos sok olyan weboldal van jelen az online piacon, ami tényleg csak van, de nem sokra jó. Ezért szükséges, hogy grafikus, webfejlesztő és online marketinges egyaránt részt vegyen a weboldal kialakításában. Mi mindezt biztosítjuk, hogy egy precíz vevőmágnes oldalt hozunk létre.


5 különbség a webfejlesztő cégek között, ezért vagyunk jobbak

Webfejlesztő cégek közötti különbség a reszponzív weboldal - honlap készítés tekintetében. 1. Az első és legfontosabb, hogy mi digitális ügynökség vagyunk, tehát nem egyedülállóan webfejlesztésben tevékenykedünk, hanem kreatív és online marketing szolgáltatásinkkal ötvözzük a weboldala sikerét. Számos fejlesztő cég nem ért az online marketinghez (mivel nem profiljuk, vagy csak azt hiszik értik), ezért hiába jók a webfejlesztésben, ha nem tudnak vevőmágnes szemlélettel építkezni.

2. Nem szalagon futnak ki nálunk a weboldalak. Egyszóval nem tömeggyártású (gondolunk itt az ingyenes CMS rendszerekre mint pl. WordPress), hanem egyedileg, online marketing alapokon megtervezett weboldalakat készítünk.

3. Nem tartozunk az olcsó weboldal készítő cégek közé, mert piacképes áron dolgozunk. A minőségre építünk és a weboldal sikerére.

4. Nem template alapján építük fel a weboldalát, mivel egy csapat (grafikusok, webfejlesztők, szövegírók, online marketingesek) fog a projektjén dolgozni.

5. A domain regisztrációtól egészen a konverzióig kísérjük az ügyfelet, tehát nem engedjük el az Ön kezét.


Bemutatjuk a webfejlesztési folyamatunkat

1. Cél definiálása
2. Specifikáció
3. Arculattervezés
4. Fejlesztés

Az első és legfontosabb dolog, hogy meghatározzuk miként szólítsuk meg a vállalkozásának / termékeinek / szolgáltatásainak a célcsoportját és meghatározzuk a céljait. Ezután következik az igényspecifikáció (és fejlesztői specifikáció) elkészítése, amiben részletesen leírásra kerül, hogy a rendszernek milyen feladatokat kell majd ellátnia. Amint a folyamatos kommunikáció során letisztáztuk az igényeket, illetve mi is megtettük a javaslatainkat, indulhat az arculattervezés. Ez egy fontos támpont, hiszen itt ki kell emelnünk azt a mondást, hogy "nem magunknak készítjük a weboldalt, hanem a leendő vevőinknek". Tehát a grafikának és a fejlesztésnek összhangban kell üzemelnie, hogy végül egy felhasználóbarát és vevőmágnes gépezetet kapjunk eredményül.

5. Tesztelés
6. Online marketing
7. Szárnyalás
8. Support

A tesztelések és a finomhangolásaok folyamatosan zajlanak, majd az Ön maximális igényeit teljesítve, átadjuk weboldal készítési projektet. De itt még nem áll meg a fejlődés, ekkor kezdődik az igazi munka, ugyanis beindítjuk az online marketing vonatot, amely szakértelmünkkel rohamosan robog előre. Ennek eredményeként a vevők majd tapadni fognak az oldalra és megindul a weboldal szárnyalása. Ámde mint minden gépezetet, ezt is etetni kell, hiszen csak úgy lehet a vevőkört megtartani és az újakat továbbra is bevonzani, ha folyamatosan támogatjuk a weboldal fejlesztését és online marketingjét egyaránt.


Miért válassza az egyedi weboldal készítési szakértelmünket?

Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés Mert szoftvermérnöki és online marketing szakértelmünk biztosítja a garantált célbaérést.
Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés Mert bármilyen egyedi fejlesztési igényeket ki tudunk szolgálni.
Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés Mert online marketing szemlélettel dolgozunk, ebből kifolyólag az egész fejlesztésünket erre építjük.
Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés Mert a nem megfelelő irányelveken fejlesztett weboldalát átvesszük és rendberakjuk.
Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés Mert számunkra ugyanolyan fontos a vállalkozásának sikere, mint az Ön maximális elégedettsége.
Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés Mert bennünk nem fog csalódni!

Mikor ne válassza weboldal készítési szolgáltatásunkat?

Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés Ha nem szeretné, hogy online látható legyen.
Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés Ha mindent megtesz azért, hogy a legtöbbet hozza ki a weboldalából és ezzel maximálisan elégedett.
Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés Ha ért a programozáshoz és az online marketinghez egyaránt.
Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés Ha vállalja a felelőséget, hogy rossz döntésével felesleges fejlesztési összegeket adhat ki a zsebéből.
Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés Ha megelégszik a jelenlegi weboldalával és nem kíván nagyobb bevételhez jutni.
Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés Ha a fejlesztést kiadásnak tekinti nem pedig befektetésnek.

Egy minden igényt kielégítő, online marketing szemlélettel fejlesztett és mobilra optimalizált weboldalt szeretne? SZÁRNYALJON VELÜNK, mert mi garantáltan vevőmágnes weboldalt készítünk!

Kérjen weboldal fejlesztési árajánlatot!


Árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével kérhet, ezzel megtéve az első lépést, hogy konkurenciái felett szárnyalhasson. Az ajánlatkérés Önt semmire nem kötelezi, csak arra, hogy valós adatokat adjon meg! A levél elküldéséhez kattintson a "Szárnyalni akarok" gombra.

A „Szárnyalni akarok” gombra kattintással hozzájárulok, hogy kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés, időpontkérés céljából, hozzájárulásom jogalapján, az Online Marketing Wings Kft. a személyes adataimat kezelje. Kijelentem, hogy az Adatvédelmi tájékoztató és ÁSZF oldalon foglaltakat elolvastam és elfogadom.