OMWINGS Digitális Ügynökség Online marketing Wings, logó

Mobilra optimalizált egyedi weboldal készítés

Reszponzí egyedi weboldal készítés

Csakis akkor olvass tovább, ha rád már az alábbi pontok egyike is igaz.

Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés  Ha új vállalkozással/szolgáltatással/termékkel rendelkezel és nívós weboldalra vágysz.
Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés  Ha mobilra-tabletre optimalizált (reszponzív) megoldásokat alkalmaznál.
Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés  Ha egyedi fejlesztést szeretnél megvalósíttatni.
Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés  Ha a jelenlegi weboldalad nem felel meg a mai elvárásoknak és trendeknek.
Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés  Ha a jelenlegi weboldalad nem termelőképes és újragondolást igényel.
Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés  Ha online marketingesre és webfejlesztőre egyaránt szükséged van.

A hazai KKV szektornak csak közel 60%-a rendelkezik online jelenléttel!

A reszponzív egyedi weboldal - honlap készítés hazánkban csak 60% Jelenleg a hazai KKV-knak még mindig csak közel 60%-a van jelen az interneten. Ebbe az arányba beletartoznak a weboldalak és a közösségi felületek egyaránt. A maradék rész nem hisz az online marketing erejében, vagy még nem tette meg a megfelelő lépéseket. A weboldal készítési szolgáltatásunkkal vagy felszállsz a rohamosan fejlődő online marketing vonatra, vagy megvárod, míg a konkurenciáid megkeresnek minket.


Mitől lesz egyedi egy vevőmágnes weboldal fejlesztés?

Egy vevőmágnes gépezet a reszponzív weboldal - honlap készítés Fontos szempont, hogy a weboldal készítést mindig egyedi igényekhez igazodva készítjük. A felhasználói élmény kialakítása ugyanolyan fontos, mint a megfelelő marketing szöveg. A weboldal készítés nem csak programozásból áll, hiszem az online marketing szemlélet is elengedhetetlen. Sajnos sok olyan weboldal van jelen az online piacon, ami tényleg csak van, de nem sokra jó. Ezért szükséges, hogy grafikus, webfejlesztő és online marketinges egyaránt részt vegyen a weboldal kialakításában. Mi mindezt biztosítjuk, hogy egy precíz vevőmágnes oldalt hozunk létre.


5 különbség a webfejlesztő cégek között, ezért vagyunk jobbak

Webfejlesztő cégek közötti különbség a reszponzív weboldal - honlap készítés tekintetében. 1. Az első és legfontosabb, hogy mi digitális ügynökség vagyunk, tehát nem egyedülállóan webfejlesztésben tevékenykedünk, hanem kreatív és online marketing szolgáltatásinkkal ötvözzük a weboldalad sikerét. Számos fejlesztő cég nem ért az online marketinghez (mivel nem profiljuk, vagy csak azt hiszik értik), ezért hiába jók a webfejlesztésben, ha nem tudnak vevőmágnes szemlélettel építkezni.

2. Nem szalagon futnak ki nálunk a weboldalak. Egyszóval nem tömeggyártású (pl. WordPress), hanem egyedileg, online marketing alapokon megtervezett weboldalakat készítünk.

3. Nem tartozunk az olcsó weboldal készítő cégek közé, mert piacképes áron dolgozunk. A minőségre építünk és a weboldal sikerére.

4. Egy team áll rendelkezésedre, (grafikusok, webfejlesztők, szövegírók, online marketingesek) akik mind a te a projekteden fognak dolgozni.

5. A domain regisztrációtól egészen a konverzióig kísérjük az ügyfelet, tehát nem engedjük el a kezedet.


Bemutatjuk a webfejlesztési folyamatunkat

1. Cél definiálása
2. Specifikáció
3. Arculattervezés
4. Fejlesztés

Az első és legfontosabb dolog, hogy meghatározzuk miként szólítsuk meg a vállalkozásodnak / termékeidnek / szolgáltatásaidnak a célcsoportját és meghatározzuk a célokat. Ezután következik az igényspecifikáció (és fejlesztői specifikáció) elkészítése, amiben részletesen leírásra kerül, hogy a rendszernek milyen feladatokat kell majd ellátnia. Amint a folyamatos kommunikáció során letisztáztuk az igényeket, illetve mi is megtettük a javaslatainkat, indulhat az arculattervezés. Ez egy fontos támpont, hiszen itt ki kell emelnünk azt a mondást, hogy "nem magunknak készítjük a weboldalt, hanem a leendő vevőinknek". Tehát a grafikának és a fejlesztésnek összhangban kell üzemelnie, hogy végül egy felhasználóbarát és vevőmágnes gépezetet kapjunk eredményül.

5. Tesztelés
6. Online marketing
7. Szárnyalás
8. Support

A tesztelések és a finomhangolások folyamatosan zajlanak, majd az Te maximális igényeidet teljesítve, átadjuk a weboldal készítési projektet. De itt még nem áll meg a fejlődés, ekkor kezdődik az igazi munka, ugyanis beindítjuk az online marketing vonatot, amely szakértelmünkkel rohamosan robog előre. Ennek eredményeként a vevők majd tapadni fognak a weboldaladra és megindul a szárnyalásod. Ámde mint minden gépezetet, ezt is etetni kell, hiszen csak úgy lehet a vevőkört megtartani és az újakat továbbra is bevonzani, ha folyamatosan támogatjuk a weboldalad fejlesztését és online marketinged egyaránt.


Miért válaszd az egyedi weboldal készítési szakértelmünket?

Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés Mert szoftvermérnöki és online marketing szakértelmünk biztosítja a garantált célbaérést.
Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés Mert bármilyen egyedi fejlesztési igényeket ki tudunk szolgálni.
Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés Mert online marketing szemlélettel dolgozunk, ebből kifolyólag az egész fejlesztésünket erre építjük.
Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés Mert a nem megfelelő irányelveken fejlesztett weboldaladat átvesszük és rendberakjuk.
Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés Mert számunkra ugyanolyan fontos a vállalkozásodnak sikere, mint az Te maximális elégedettséged.
Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés Mert bennünk nem fogsz csalódni!

Mikor ne válaszd a weboldal készítési szolgáltatásunkat?

Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés Ha nem szeretnéd, hogy online látható legyél.
Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés Ha mindent megteszel azért, hogy a legtöbbet hozd ki a weboldaladból és ezzel maximálisan elégedett vagy.
Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés Ha értesz a programozáshoz és az online marketinghez egyaránt.
Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés Ha vállalod a felelőséget, hogy rossz döntéseddel felesleges fejlesztési összegeket adhatsz ki a zsebedből.
Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés Ha megelégszel a jelenlegi weboldaladdal és nem kívánsz nagyobb bevételhez jutni.
Mobilra optimalizált reszponzív egyedi honlap készítés Ha a webfejlesztést kiadásnak tekinted nem pedig befektetésnek.

Egy minden igényt kielégítő, online marketing szemlélettel fejlesztett és mobilra optimalizált weboldalt szeretnél? SZÁRNYALJ VELÜNK, mert mi garantáltan vevőmágnes weboldalt készítünk!

Kérj weboldal fejlesztési árajánlatot!


Árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével kérhetsz, ezzel megtéve az első lépést, hogy konkurenciáid felett szárnyalhass. Az ajánlatkérés semmire nem kötelez, csak arra, hogy valós adatokat és céges elérhetőségeket adj meg! A levél elküldéséhez kattints a "Szárnyalni akarok" gombra.

A „Szárnyalni akarok” gombra kattintással hozzájárulok, hogy kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés, időpontkérés céljából, hozzájárulásom jogalapján az Online Marketing Wings Digitális Ügynökség a személyes adataimat kezelje. Kijelentem, hogy az Adatvédelmi tájékoztató és ÁSZF oldalon foglaltakat elolvastam és elfogadom.