OMWINGS Digitális Ügynökség Google Partners Online marketing Wings, logó

iOS mobil alkalmazás fejlesztés

iPhone iOS mobil alkalmazás készítés

FIGYELEM! Csak akkor olvasson tovább, ha Önre már az alábbi pontok egyike is igaz.

iPhone iOS mobil alkalmazás fejlesztés szükséges, ha már nem elég a mobil weboldal.  Ha már nem elég a mobilra optimalizált weboldal, egyedi iOS alkalmazás szükséges.
iPhone iOS mobil alkalmazás fejlesztéssel teljes mértékben kihasználja az okostelefon előnyeit.  Ha teljes mértékben kihasználná az okostelefon nyújtotta előnyöket.
iPhone iOS mobil alkalmazás fejlesztéssel elégedett lesz velünk.  Ha nem elégedett az eddigi fejlesztő csapatával.
iPhone iOS mobil alkalmazás fejlesztés a minőség és szakértelem.  Ha Önt is a minőség és a szakértelem vezérli.
iPhone iOS mobil alkalmazás fejlesztés terén tudjok, hogy mire van szüksége.  Ha olyan céget bízna meg, aki tudja, hogy mire van szüksége a megrendelőnek.
iPhone iOS mobil alkalmazás fejlesztés mellé komplex megoldást nyújtunk.  Ha komplex megoldást keres, a fejlesztés mellett online marketingben is gondolkodik.

Az emberek zsebében mindig ott lapul az okostelefon

iphone ios mobil alkalmazás fejlesztés a zsebben

Az okostelefon inváziót nem tudjuk megkerülni, mert már nem csak elért bennünket, de évről-évre egy nagyobb szerepet is kap. A magyar lakosság közel fele már rendelkezik okostelefonnal, amiből a legnagyobb részt az Android készülékek teszik ki, melyet a Windows Phone és az iOS követ sorrendben. Az iOS okostelefon tulajdonosokat is széles körben el lehet érni, ráadásul őket másképp is kell célozni, mint az Android felhasználókat. Az appok előnye, hogy egyszerűek, letisztultak, gyorsak és egy gombnyomással bármikor elérhetőek függetlenül, hogy milyen platformon futnak.

Néhány megoldás, hogy mire is lehet használni egy iOS mobilalkalmazást:

  1. Weboldalak iOS okostelefon verziója
  2. Webes szolgáltatások kiegészítése
  3. Üzleti iOS alkalmazások
  4. A mindennapi tevékenységek segítése
  5. iOS mobil webshop
  6. Közösségi iOS alkalmazások
  7. Multimédiás bemutatók
  8. Játékok

iOS mobilalkalmazás vs. Reszponzív weboldal

iphone ios mobil alkalmazás fejlesztés előtt reszponzív alapokon

A reszponzívitásnak a lényege, hogy a weboldal rugalmasan alkalmazkodik a kijelző méretéhez, így lényegében egy közös megoldással egyaránt használható okostelefonon, tableten és asztali gépen is. Ámde ez akkor már nem elég, ha az okostelefon hardvereit szeretnénk felhasználni, vagy nagy mennyiségű adattal dolgozunk. Ugyanis míg a reszponzív weboldal az internetes sebességtől függően töltődik be, addig az alkalmazás a mobiltelefonra van telepítve, ezáltal sokkal gyorsabb és flexibilisebb megoldásokat biztosít a felhasználójának. iPhone iOS alkalmazásban akkor érdemes gondolkodnia, ha saját vállalkozását szándékozik mobilissá tenni, és/vagy pénztermelő alkalmazásban képzeli el a továbblépést.

Egy iOS mobil alkalmazás lefejlesztése jóval összetettebb, mint a webes fejlesztés. Bár a hardvere egységet képez a szerteágazó Androidhoz használt hardverekhez képest, viszont az Apple zárt fejlesztése megbonyolítja a fejlesztést. Évente jönnek ki újabb típusok, amiket nem csak követni kell, de az alkalmazásokat optimalizálni is kell rájuk. A leírt információk alapján nem csak időben, de anyagiakban is nagyobb projektet ölel fel egy iOS mobil alkalmazásfejlesztés. Evégett minden esetben az előzetes konzultációnk során elválik, hogy Önnek pontosan milyen igényei vannak, így el tudjuk dönteni, hogy az megvalósítható-e webfejlesztéssel, vagy csak a mobil alkalmazásfejlesztés a járható út.


Bemutatjuk az iOS mobil alkalmazásfejlesztési folyamatunkat

1. Ötlet + cél
2. Specifikáció
3. Arculattervezés
4. Fejlesztés

Elsőként körbejárjuk az ötletét, majd meghatározzuk a céljait. Ezután következik az igényspecifikáció (és fejlesztői specifikáció) elkészítése, amiben részletesen leírásra kerül, hogy az iOS mobil alkalmazásnak milyen feladatokat kell majd ellátnia. Amint a folyamatos kommunikáció során letisztáztuk az igényeket, illetve mi is megtettük a javaslatainkat, indulhat az arculattervezés. A mobil arculatnak és a fejlesztésnek összhangban kell üzemelnie, hogy végül egy felhasználóbarát és intuitív iPhone iOS iOS alkalmazást kapjunk eredményül.

5. Tesztelés
6. Online marketing
7. Szárnyalás
8. Support

A tesztelések és a finomhangolásaok folyamatosan zajlanak, majd az Ön maximális igényeit teljesítve, átadjuk az iPhone iOS alkalmazást. De itt még nem áll meg a fejlődés, ekkor kezdődik egy újabb folyamat, ugyanis beindítjuk az online marketing vonatot, amely szakértelmünkkel rohamosan robog előre. Ennek eredményeként a vevők majd tapadni fognak az alkalmazására és megindul az app szárnyalása. Ámde mint minden gépezetet, ezt is etetni kell, hiszen csak úgy lehet a vevőkört megtartani és az újakat továbbra is bevonzani, ha folyamatosan támogatjuk az iOS alkalmazás fejlesztését és online marketingjét egyaránt.


Miért döntsön az iPhone iOS alkalmazás fejlesztés mellett

Érvek az iPhone iOS mobil alkalmazás fejlesztés mellett. Szoftvermérnöki szakértelmünk mellett nem ismerünk lehetetlent.
Érvek az iPhone iOS mobil alkalmazás fejlesztés mellett. Egyedi natív alkalmazást fejlesztünk.
Érvek az iPhone iOS mobil alkalmazás fejlesztés mellett. Csak az ötletet kell biztosítania, mi pedig minden mást elvégzünk.
Érvek az iPhone iOS mobil alkalmazás fejlesztés mellett. Nem beszéljük rá az iPhone iOS alkalmazásra, ha az weboldalon is megvalósítható.
Érvek az iPhone iOS mobil alkalmazás fejlesztés mellett. Az ügyfél elégedettsége és bizalma cégünk sikerének alappillére.
Érvek az iPhone iOS mobil alkalmazás fejlesztés mellett. Nem csak mobil alkalmazásfejlesztésben, de online marketingben is erősek vagyunk.

Mikor ne válasszon iPhone iOS mobil alkalmazás fejlesztést!

Ellenérvek az iPhone iOS mobil alkalmazás fejlesztés tekintetében Ha nem tudja hasznosítani az iPhone iOS mobilalkalmazást.
Ellenérvek az iPhone iOS mobil alkalmazás fejlesztés tekintetében Ha nem elégedett az esetleges eddig fejlesztéssel és nem szeretné, hogy egy profi csapat kezébe vegye a további iOS mobil alkalmazásfejlesztést.
Ellenérvek az iPhone iOS mobil alkalmazás fejlesztés tekintetében Ha napi szinten követi az iPhone iOS trendeket és nem kevés időt, illetve pénzt szán arra, hogy saját maga készítsen, teszteljen egy alkalmazást.
Ellenérvek az iPhone iOS mobil alkalmazás fejlesztés tekintetében Ha úgy véli, hogy ez idáig maximálisan kihasználta az iOS biztosította opciókat
Ellenérvek az iPhone iOS mobil alkalmazás fejlesztés tekintetében Ha nem lát üzleti lehetőséget a mobilalkalmazásokban.
Ellenérvek az iPhone iOS mobil alkalmazás fejlesztés tekintetében Ha nem szeretne lépést tartani a rohamosan fejlődő technológiával, és ezáltal számos ügyfélről lemond.

 

Ha szeretné a kezében tartani a jövő iPhone iOS alkalmazását, akkor SZÁRNYALJON VELÜNK!

Kérjen iOS mobil alkalmazás fejlesztési árajánlatot!


Árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével kérhet, ezzel megtéve az első lépést, hogy konkurenciái felett szárnyalhasson. Az ajánlatkérés Önt semmire nem kötelezi, csak arra, hogy valós adatokat adjon meg! A levél elküldéséhez kattintson a "Szárnyalni akarok" gombra.

A „Szárnyalni akarok” gombra kattintással hozzájárulok, hogy kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés, időpontkérés céljából, hozzájárulásom jogalapján, az Online Marketing Wings Kft. a személyes adataimat kezelje. Kijelentem, hogy az Adatvédelmi tájékoztató és ÁSZF oldalon foglaltakat elolvastam és elfogadom.