OMWINGS Digitális Ügynökség Online marketing Wings, logó

Google Ads hirdetés kampánymenedzsment

Google Ads (AdWords) hirdetés - Google Ads (AdWords) kampánymenedzsment és kampánykezelés

Csakis akkor olvass tovább, ha rád már az alábbi pontok egyike is igaz.

Google Ads (AdWords) hirdetés - Google Ads (AdWords) kampánymenedzsment és kiszervezés Ha azonali releváns látogatókat illetve ügyfeleket szeretnél.
Google Ads (AdWords) hirdetés - Google Ads (AdWords) kampánymenedzsment és kiszervezés Ha ott akarsz lenni minden kulcsszóra melyek jellemzik a céged.
Google Ads (AdWords) hirdetés - Google Ads (AdWords) kampánymenedzsment és kiszervezés Ha megelégelted az üres beszédet és gyors eredményt szeretnél.
Google Ads (AdWords) hirdetés - Google Ads (AdWords) kampánymenedzsment és kiszervezés Ha hiábavaló volt a Google hirdetési kampányok elsajátítása.
Google Ads (AdWords) hirdetés - Google Ads (AdWords) kampánymenedzsment és kiszervezés Ha már bíztál meg ügynöksége(ke)t, de elégedetlen voltál.
Google Ads (AdWords) hirdetés - Google Ads (AdWords) kampánymenedzsment és kiszervezés Ha szakértőre van szükséged az eredményesség biztosítására.

Az online marketing egyik fontos alkotóeleme a Google Ads (AdWords) hirdetés

Google hirdetési Ads (AdWords) - Google Ads (AdWords) kampánymenedzsment és kiszervezés Az online marketing egyik fontos területe a keresőhirdetés: Google Ads (AdWords) hirdetés, mely a keresőmarketing (SEM: Search Engine Marketing) egyik felét teszi ki. Angolul SEA-nak (Search Engine Advertising) nevezzük, mely eszköz a fizetett hirdetésekért felelős a keresési találatokat megelőzve.

A Google Ads (AdWords) olyan hirdetési eszköz, melynek legfontosabb momentuma, hogy csak akkor kell fizetnie, ha hirdetésére kattintanak. Ezt nevezzük PPC (Pay Per Click) kattintás alapú hirdetési rendszernek. A másik fontos jellemzője, hogy tökéletesen be lehet célozni a potenciális ügyfeleit. Eme lehetőséggel csak azoknak jelenítünk meg Google Ads hirdetéseket, akik ténylegesen az Ön terméke / szolgáltatása után érdeklődnek. Ezen célzási módszert felhasználva nem lesz többé felesleges pénzkiadása, csakis a minőségi látogatóért kell fizetnie.

A Google Ads (AdWords) hirdetés két pillérrel rendelkezik, az egyik a keresési hálózat, a másik display hálózat. A keresési hálózat a keresések természetes találata felett és alatt jelenik meg. A display hálózati hirdetések olyan Google parneri weboldalakon szerepelnek, melyek vállalták az Ads (AdWords) hirdetések megjelenítését. Ilyen display hálózati tagok pl: mail.google.com, cvonline.hu stb.


Hogyan működik a Google Ads (AdWords) hirdetés?

Google Ads (AdWords) hirdetés - Google Ads (AdWords) kampánymenedzsment és kiszervezés A Google Ads (AdWords) hirdetés licit alapú szolgáltatás, ebből kifolyólag alakul ki a hirdetői verseny. Adott kulcsszóra lehet akármennyi hirdető, ezért a helyezésekért a hirdetőknek egymással kell megküzdeniük. Ön határozza meg, hogy mekkora az az összeg, amivel rész kíván venni a versenyben. A legszerencsésebb az a helyzet, ha egyedi termékről / szolgáltatásról van szó, mert arra csekély vagy egyáltalán nincs versengés. Ekkor olcsón megkaphatja a látogatóit.

A rangsorolást viszont nem a legmagasabb licit nyeri, hiszen ennek nem is lenne értelme ezen Google hirdetési eszköz tekintetében. A Google számára a leghatékonyabb hirdető kerül a legelső helyre. Számos tényező befolyásolja a rangsort (pl: minőségi mutató), tehát nem elég ha valaki nagy büdzsével rendelkezik, mivel ide logikus kampánytervezés, illetve kampánymenedzsment szükséges, melyre Ads szakértők állítanak fel megfelelő és költséghatékony kampányt.


A keresőoptimalizálás és a keresőhirdetés kiegészítik egymást!

Google Ads (AdWords) hirdetés - Google Ads (AdWords) kampánymenedzsment és kiszervezés A keresőmarketing mindkét eleme központi jelentőségű és kiegészítik egymást. Míg a keresőoptimalizálás egy hosszabb folyamat, mely hónapokat vesz igénybe, addig a Google Ads (AdWords) kampány indulása után akár pár perc alatt a találati lista élére kerülhetsz*. Mindegyikben közös, hogy kulcsszavak alapján adják ki a találatokat. Míg a SEO-nál a releváns kulcsszavak korlátozottak, addig a Google Ads (AdWords) hirdetésnél tetszőleges számban megadhatóak és változtathatóak.

A keresőoptimalizálás csak részben költséghatékony megoldás, hiszen kezdeti befektetést igényel, viszont fenntartási költségei vannak. Lassan változtatható (akár több hónap) és nem biztosított, hogy azon Landing* (érkező) oldalra jut a felhasználó, ahova mi szeretnénk. Bár hosszú távú eredményt szolgáltat, a Google hirdetéssel szemben megvannak az előnyei és hátrányai is.

Legnagyobb előnye a Google Ads rendszernek, a korlátlan releváns kulcsszó megadás és azokhoz bármilyen érkező oldali beállítás illetve a tökéletes pontosságú célzás. A Google Ads (AdWords) hirdetés ezzel azt kínálja, hogy csakis a potencális érdeklődőknek jelenjenek meg a hirdetéseink. Végeredményül tehát a keresőoptimalizálás és a keresőhirdetés együttes alkalmazása a célravezető, hiszen csak kettőjükkel teljes a keresőmarketing paletta.


Számos ok, amiért érdemes a Google Ads (AdWords)-öt választanod!

Google Ads (AdWords) hirdetés - Google Ads (AdWords) kampánymenedzsment és kiszervezés Csak akkor kell fizetned, ha a hirdetésre kattintanak!
Google Ads (AdWords) hirdetés - Google Ads (AdWords) kampánymenedzsment és kiszervezés Az indulás után szinte "azonnal" látható az eredmény!
Google Ads (AdWords) hirdetés - Google Ads (AdWords) kampánymenedzsment és kiszervezés Bármennyi releváns kulcsszót választhatunk, hogy hirdetéseid biztosan megjelenjenek a leendő potenciális ügyfeleidnek, és akár egyenkénti landing (érkező) oldal megadása.
Google Ads (AdWords) hirdetés - Google Ads (AdWords) kampánymenedzsment és kiszervezés Bármennyi hirdetési szöveg rotálása, vagyis több hirdetési szöveget is futtathatunk, majd a legeredményesebb hirdetésed fog nyerni.
Google Ads (AdWords) hirdetés - Google Ads (AdWords) kampánymenedzsment és kiszervezés Te határozod meg, hogy mekkora legyen a napi költségkeret és azt is, hogy neked mennyit ér egy látogató, vagyis egy kattintás: CPC (Cost Per Click).
Google Ads (AdWords) hirdetés - Google Ads (AdWords) kampánymenedzsment és kiszervezés A büdzsé felett teljes a kontroll. Mindenről tudni fogsz, hiszen követhető és számítható a megtérülés alakulása: ROI.
Google Ads (AdWords) hirdetés - Google Ads (AdWords) kampánymenedzsment és kiszervezés Pontos statisztika és jelentések készítése minden hónapban, hogy tisztán lásd az elért eredményeket.
Google Ads (AdWords) hirdetés - Google Ads (AdWords) kampánymenedzsment és kiszervezés Reklámkampánymenedzsment és kiszeraidat bármikor elindíthatjuk, módosíthatjuk, leállíthatjuk, vagy szüneteltethetjük.
Google Ads (AdWords) hirdetés - Google Ads (AdWords) kampánymenedzsment és kiszervezés Felmérések szerint a Google Ads (AdWords) hirdetési rendszeren keresztül a felhasználók 90%-a elérhető illetve célozható.
Google Ads (AdWords) hirdetés - Google Ads (AdWords) kampánymenedzsment és kiszervezés A Google Ads (AdWords) hirdetéssel nem csak hirdetéseket futtathatunk, hanem végezhetünk közvélemény-kutatást is pl. egy bevezetés alatt álló új termékére / szlogenére stb.
Google Ads (AdWords) hirdetés - Google Ads (AdWords) kampánymenedzsment és kiszervezés A Remarketing segítségével nyomon követhetjük azon felhasználóidat, akik már jártak az oldaladon, ráadásul személyre szabott hirdetéseket nyújthatunk a részükre.
Google Ads (AdWords) hirdetés - Google Ads (AdWords) kampánymenedzsment és kiszervezés Tökéletes célzási lehetőség földrajzi régióra, időpontra, nyelvre, kulcsszavakra, display hálózatra (weboldalakra) és érdeklődési kategóriákra!!

Még ezek után is bizonytalan vagy? Akkor röviden vázolunk neked egy példát!

Google Ads (AdWords) hirdetés - Google Ads (AdWords) kampánymenedzsment és kiszervezés Tegyük fel, hogy virágbolt vállalkozásod van, ezért korlátozott a vevőköröd az adott városra illetve környékre tekintve. Nem szeretnél sok pénzt költeni, mert úgy véled, hogy a szórólapokból és egyéb offline hirdetések nem hozzák a kívánt sikert. Mindenképpen egy költséghatékony megoldást szeretnél találni, mely alapján csak akkor kell fizetned, ha releváns érdeklődő kattint. A Google Ads (AdWords) hirdetési szolgáltatás pontosan ezt biztosítja a számodra, hiszen csak akkor kell fizetned, ha a hirdetésre kattintanak.

Tegyük fel, hogy a virágboltod Szegeden található. Beállítjuk neked, hogy hirdetéseid kizárólag szegedi lakosoknak és pl. 20 km sugarú körben lakóknak jelenjenek meg. Felállítjuk a kampány(oka), kampánykezelési költséget, napi büdzsét stb. Becsült költségvetésünk: kattintásokat 80 - 200 Ft között (a virágboltra és küldésre magas a verseny) fogod szerezni, napi 20 - 80 potenciális ügyfél (költségkerettől függen), így a te napi költséged 1.500 - 2.000 Ft közé tehető, ebből kifolyólag a havi kiadásod kb. 50.000 Ft lesz, átlagosan 1.500 potenciális érdeklődőért cserébe. Ha virágküldéssel is foglalkozol, akkor megadhatjuk pl. azt is, hogy munkanap nyitvatartása szerint csak 8 - 17 óra között jelenjenek meg hirdetések. Remarketinggel cimkét tehetünk a weboldalad látogatóira, illetve valamilyen weboldali cselekvésükre, ezáltal folyamatosan nyomon tudjuk követni őket az interneten egyedi ajánlatokkal bombázva.

Amint látod a ROI (megtérülés) teljes mértékben számítható és követhető, melyet havi statisztikai jelentésünkel is alátámasztunk. Nincs felesleges pénzkiadás. A fent olvasottak alapján a számos célzási és beállítási lehetőségek mind a te érdekeidet szolgálják, hogy az eddig feleslegesen kiadott pénzed ezentúl a zsebedbe maradhasson.


Hogy miért a mi Google Ads kampánymenedzsmentünk a legmegfelelőbb?

Google Ads (AdWords) hirdetés - Google Ads (AdWords) kampánymenedzsment és kiszervezés Nálunk nincs kampányfelállítási díj, amennyiben legalább 3 hónapos a Google Ads (AdWords) menedzsment!
Google Ads (AdWords) hirdetés - Google Ads (AdWords) kampánymenedzsment és kiszervezés Általunk időt és energiát takarítasz meg, mely azonnali eredményeket hoz.
Google Ads (AdWords) hirdetés - Google Ads (AdWords) kampánymenedzsment és kiszervezés Egybeforrasztjuk hirdetési kampányodat a honlapoddal. Ezáltal csak azt kapja a látogatód, amire valójában szüksége van.
Google Ads (AdWords) hirdetés - Google Ads (AdWords) kampánymenedzsment és kiszervezés 22.500 Ft-os induló kupon biztosítása minden ügyfelünknek.
Google Ads (AdWords) hirdetés - Google Ads (AdWords) kampánymenedzsment és kiszervezés Minőségi és nagyobb megtérülésű hirdetések biztosítása, hogy a Google Ads (Adwords) rendszer értékelje a hatékonyan teljesítő hirdetéset, ezáltal olcsóbban kapj kattintást.
Google Ads (AdWords) hirdetés - Google Ads (AdWords) kampánymenedzsment és kiszervezés Garanciavállalás! Hivatalosan minősített Google Ads (AdWords) szakértelmünk biztosítja az eredményességet.

Mikor ne válaszd a Google Ads (AdWords) szolgáltatásunkat?

Google Ads (AdWords) hirdetés - Google Ads (AdWords) kampánymenedzsment és kiszervezés Ha kiváló temékkel vagy szolgáltatással rendelkezel, ennek ellenére leendő ügyfeleid a konkurenciáidnál hagyják pénzüket, mert nem szeretnéd, hogy rátaláljanak a weboldaladra.
Google Ads (AdWords) hirdetés - Google Ads (AdWords) kampánymenedzsment és kiszervezés Ha minden technikát, eszközt ismersz, hogy sikeresen futtasd a Google hirdetési kampányt.
Google Ads (AdWords) hirdetés - Google Ads (AdWords) kampánymenedzsment és kiszervezés Ha Google Ads (AdWords) szakértelemmel rendelkezel.
Google Ads (AdWords) hirdetés - Google Ads (AdWords) kampánymenedzsment és kiszervezés Ha vállalod a felelőséget, hogy szakértői mentes kampány futtatással céged hírnevét illetve presztízs értékét lerontod.
Google Ads (AdWords) hirdetés - Google Ads (AdWords) kampánymenedzsment és kiszervezés Ha meglepően sokat fizetsz a Google hirdetéseidért, melyeket nem tudsz optimalizálni. Nem tudod, hogy miért nem teljesül a konverzió, de ennek ellenére sem akarsz pénzt fektetni szakértőbe.
Google Ads (AdWords) hirdetés - Google Ads (AdWords) kampánymenedzsment és kiszervezés Ha olyan céget bízol meg, aki hamisan azt állítja, hogy a Google-től kapják a jutalékot / fizetést, és ezáltal fogja biztosítani neked a helyezéseket.

Minden ügyfelünknek 22.500 Ft értékű Google Ads (AdWords) kupon!

Google Ads (AdWords) kupon       

A kupon beváltásának feltételei:
  • A kupon új Ads (AdWords) fiók esetén csak egyszer használható fel régi és új ügyfeleinknek egyaránt.
  • Csak azon fiókba váltható be, mely 14 napnál nem régebbi. Abban az esetben még jogosult rá, ha bár rendelkezik Ads (AdWords) fiókkal, de a határidő lejárta előtt bízza meg cégünket.
  • Amennyiben a vállalkozásod több weboldallal is rendelkezik, és mindegyikre Google hirdetési kampányt szeretnél futtatni, akkor adott mennyiségű kupont biztosítunk.

Ha nem szeretnél a vetélytársaid mögött kullogni és ezzel csak a "hátrahagyott" csekély ügyfeleket megszerezni, akkor keress fel bennünket, hogy segíthessünk a Google Ads (AdWords) kampányod szakszerű lebonyolításában. Mert mi tudjuk, hogy hogyan juthatsz az élmezőnybe, SZÁRNYALJ VELÜNK!

Kérj Google Ads kampánymenedzsmentre árajánlatot!


Árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével kérhetsz, ezzel megtéve az első lépést, hogy konkurenciáid felett szárnyalhass. Az ajánlatkérés semmire nem kötelez, csak arra, hogy valós adatokat adj meg! A levél elküldéséhez kattints a "Szárnyalni akarok" gombra.

A „Szárnyalni akarok” gombra kattintással hozzájárulok, hogy kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés, időpontkérés céljából, hozzájárulásom jogalapján az Online Marketing Wings Digitális Ügynökség a személyes adataimat kezelje. Kijelentem, hogy az Adatvédelmi tájékoztató és ÁSZF oldalon foglaltakat elolvastam és elfogadom.