OMWINGS Digitális Ügynökség Online marketing Wings, logó

OMWINGS blog szerző: Német János


Német János - online marketing szakértő - blogger
Senior digital marketing specialist. János azt vallja, hogy "önmagunk folyamatos fejlesztése a legjobb befektetés", ezért mindig időt szán a tanulásra és a szakmai könyvek elolvasására. Filozófiája: "A siker titka az, hogy tudjál valamit, amit senki más nem tud." 2015. januárban önmaga érte el, hogy cége megszerezze a minősített Google Partner címet, melyet azóta is folyamatosan meg tudott tartani.

János gyulai származású, vállalkozói ambíciója 12 éves korában kezdődött, amikor is elkezdett azon gondolkozni, hogy milyen minőségi munkával tudna egy kis pénzt keresni. Valószínűleg ő volt az első magyar gyermek "kagyló díler". Nagynénikéje az olasz tengerpartról hozott egy szatyornyit neki ajándékba, ő pedig kreatívan becsomagolta és értékesítette vasárnaponként a piacon. Azóta tudja, hogy aranyos gyermekekkel, cuki háziállatokkal és hiányos öltözetű hölgyekkel "mindent" el lehet adni .

14 éves kora óta folyamatosan dolgozik. A családja szerencsére nem volt rászorulva, de mégis maga keresett munkát nyaranta és évközben, hogy fejlessze önmagát és a számítógépét. Kevesen tudják, de a legelső szakmája asztalos volt, ugyanis kereste a maga útját. Nem csak ebben dolgozott évekig, hanem pl. építőipari segédmunkásként és felszolgálóként is. Fizikai munkásként kezdte a pályafutását, ezáltal értette meg a fizikai és szellemi munka lényegét. Látásmódja, maximalizmusa és alázata a munkához így alakult ki. Nehezen hihető, de visszahúzódó, érzékeny gyermek volt, aki ma már könnyedén kommunikál és kiáll bármekkora tömeg elé előadást tartani.

2008-ban az egyetem mellett webfejlesztőként kezdte a pályafutását. Számos weboldalt készített és közben rájött, hogy a programkódok nem kötik le, színesebb tevékenységre vágyik. Sokkal jobban érdekelte pl. miként lehet intuitív webes arculatot készíteni, keresőoptimalizálni a weboldalt, hirdetni a Google-ben. Autodidakta módon kezdte el magát képezni az online marketing területén, miközben a programozást tanulta az egyetemen. Így következett be, hogy az egész webes szakmát kitanulta és az évek alatt számos végzettséget szerzett, főként Budapesten. 2011-ben megalapította a vállalkozását, hogy az addig megszerzett tapasztalatait másokkal is megossza.

Szakmai végzettségei

 • Informatikai mérnök MSc
 • Online marketing szakértő
 • Mobil üzleti és kommunikációs szakértő
 • számos egyéb tanfolyam és önképzés

Google Ads (AdWords) egyéni minősítései - Google Ads szakértő - Google Partner

 • Hirdetés a keresési hálózaton
 • Hirdetés a display hálózaton
 • Videohirdetések
 • Mobilhirdetések
 • Mobilwebhelyek
 • Google Analytics
 • Digitális értékesítés

Fő szakterületei a keresőoptimalizálás, Google Ads (AdWords) hirdetés, webanalitika, front-end webfejlesztés. Ezek mellett természetesen átfogóan jártas az online marketing minden szakterületében. Mindez idáig 300 millió Ft értékű hirdetéseket kezelt az ügyfelek megelégedésére.

2017. év eleje óta cégvezetőket, marketingeseket oktat folyamatosan az online marketing szakterületeiből egész napos tantermi szemináriumokon.

A sport gyermekkora óta jelen van az életében, több sportágat is kipróbált pl.: NB II-es kosaras is volt. Végül több mint 15 éve az erőemelés lett az élete része. Emellett az egészséges életmód híve, szeret sütni-főzni.

Német János hivatalosan minősített Google Partner

Hallgasd meg!