OMWINGS Digitális Ügynökség Google Partners Online marketing Wings, logó

Android mobil alkalmazás fejlesztés

Android mobil alkalmazás készítés

FIGYELEM! Csak akkor olvasson tovább, ha Önre már az alábbi pontok egyike is igaz.

Android mobil alkalmazás fejlesztés szükséges, ha már nem elég a mobil weboldal.  Ha már nem elég a mobilra optimalizált weboldal, egyedi Android alkalmazás szükséges.
Android mobil alkalmazás fejlesztéssel teljes mértékben kihasználja az okostelefon előnyeit.  Ha teljes mértékben kihasználná az okostelefon nyújtotta előnyöket.
Android mobil alkalmazás fejlesztéssel elégedett lesz velünk.  Ha nem elégedett az eddigi fejlesztő csapatával.
Android mobil alkalmazás fejlesztés a minőség és szakértelem.  Ha Önt is a minőség és a szakértelem vezérli.
Android mobil alkalmazás fejlesztés terén tudjok, hogy mire van szüksége.  Ha olyan céget bízna meg, aki tudja, hogy mire van szüksége a megrendelőnek.
Android mobil alkalmazás fejlesztés mellé komplex megoldást nyújtunk.  Ha komplex megoldást keres, a fejlesztés mellett online marketingben is gondolkodik.

Az emberek zsebében mindig ott lapul az okostelefon

Android mobil alkalmazás fejlesztés a zsebben

Az okostelefon inváziót nem tudjuk megkerülni, mert már nem csak elért bennünket, de évről-évre egy nagyobb szerepet is kap. A magyar lakosság közel fele már rendelkezik okostelefonnal, amiből a legnagyobb részt az Android készülékek teszik ki, melyet a Windows Phone és az iOS követ sorrendben. Evégett az Android platformos mobil alkalmazásfejlesztésekkel a legszélesebb réteget elérhetjük. Az appok előnye, hogy egyszerűek, letisztultak, gyorsak és egy gombnyomással bármikor elérhetőek függetlenül, hogy milyen platformon futnak.

Néhány megoldás, hogy mire is lehet használni egy Android mobilalkalmazást:

  1. Weboldalak Androidos okostelefon verziója
  2. Webes szolgáltatások kiegészítése
  3. Üzleti Android alkalmazások
  4. A mindennapi tevékenységek segítése
  5. Android mobil webshop
  6. Közösségi Android alkalmazások
  7. Multimédiás bemutatók
  8. Játékok

Android mobilalkalmazás vs. Reszponzív weboldal

Android mobil alkalmazás fejlesztés előtt reszponzív alapokon

A reszponzívitásnak a lényege, hogy a weboldal rugalmasan alkalmazkodik a kijelző méretéhez, így lényegében egy közös megoldással egyaránt használható okostelefonon, tableten és asztali gépen is. Ámde ez akkor már nem elég, ha az okostelefon hardvereit szeretnénk felhasználni, vagy nagy mennyiségű adattal dolgozunk. Ugyanis míg a reszponzív weboldal az internetes sebességtől függően töltődik be, addig az alkalmazás a mobiltelefonra van telepítve, ezáltal sokkal gyorsabb és flexibilisebb megoldásokat biztosít a felhasználójának. Android alkalmazásban akkor érdemes gondolkodnia, ha saját vállalkozását szándékozik mobilissá tenni, és/vagy pénztermelő alkalmazásban képzeli el a továbblépést.

Egy Android mobil alkalmazás lefejlesztése jóval összetettebb, mint a webes fejlesztés. Elég abba belegondolni, hogy számos okostelefon gyártó van a piacon, azon belül pedig szerteágazó típusok. Évente jönnek ki az újabb okostelefonok, amiket nem csak követni kell, de az alkalmazásokat a legnépszerűbb Android készülékekre optimalizálni is szükséges. Tévhit, hogy csak az Android platform a lényeg, ugyanis az okostelefon hardvere a meghatározó. Amelyik app fut Samsung S V-ön, az nem biztos, hogy a Samsung S II-őn is működik. A leírt információk alapján nem csak időben, de anyagiakban is nagyobb projektet ölel fel egy Android mobil alkalmazásfejlesztés. Evégett minden esetben az előzetes konzultációnk során elválik, hogy Önnek pontosan milyen igényei vannak, így el tudjuk dönteni, hogy az megvalósítható-e webfejlesztéssel, vagy csak a mobil alkalmazásfejlesztés a járható út.


Bemutatjuk az Android mobil alkalmazásfejlesztési folyamatunkat

1. Ötlet + cél
2. Specifikáció
3. Arculattervezés
4. Fejlesztés

Elsőként körbejárjuk az ötletét, majd meghatározzuk a céljait. Ezután következik az igényspecifikáció (és fejlesztői specifikáció) elkészítése, amiben részletesen leírásra kerül, hogy az Android mobil alkalmazásnak milyen feladatokat kell majd ellátnia. Amint a folyamatos kommunikáció során letisztáztuk az igényeket, illetve mi is megtettük a javaslatainkat, indulhat az arculattervezés. A mobil arculatnak és a fejlesztésnek összhangban kell üzemelnie, hogy végül egy felhasználóbarát és intuitív Android alkalmazást kapjunk eredményül.

5. Tesztelés
6. Online marketing
7. Szárnyalás
8. Support

A tesztelések és a finomhangolásaok folyamatosan zajlanak, majd az Ön maximális igényeit teljesítve, átadjuk az Android alkalmazást. De itt még nem áll meg a fejlődés, ekkor kezdődik egy újabb folyamat, ugyanis beindítjuk az online marketing vonatot, amely szakértelmünkkel rohamosan robog előre. Ennek eredményeként a vevők majd tapadni fognak az alkalmazására és megindul az app szárnyalása. Ámde mint minden gépezetet, ezt is etetni kell, hiszen csak úgy lehet a vevőkört megtartani és az újakat továbbra is bevonzani, ha folyamatosan támogatjuk az Android alkalmazás fejlesztését és online marketingjét egyaránt.


Miért döntsön az android alkalmazás fejlesztés mellett

Érvek az Android mobil alkalmazás fejlesztés mellett. Szoftvermérnöki szakértelmünk mellett nem ismerünk lehetetlent.
Érvek az Android mobil alkalmazás fejlesztés mellett. Egyedi natív alkalmazást fejlesztünk.
Érvek az Android mobil alkalmazás fejlesztés mellett. Csak az ötletet kell biztosítania, mi pedig minden mást elvégzünk.
Érvek az Android mobil alkalmazás fejlesztés mellett. Nem beszéljük rá az Android alkalmazásra, ha az weboldalon is megvalósítható.
Érvek az Android mobil alkalmazás fejlesztés mellett. Az ügyfél elégedettsége és bizalma cégünk sikerének alappillére.
Érvek az Android mobil alkalmazás fejlesztés mellett. Nem csak mobil alkalmazásfejlesztésben, de online marketingben is erősek vagyunk.

Mikor ne válasszon android mobil alkalmazás fejlesztést!

Ellenérvek az Android mobil alkalmazás fejlesztés tekintetében Ha nem tudja hasznosítani az Android mobilalkalmazást.
Ellenérvek az Android mobil alkalmazás fejlesztés tekintetében Ha nem elégedett az esetleges eddig fejlesztéssel és nem szeretné, hogy egy profi csapat kezébe vegye a további Android mobil alkalmazásfejlesztést.
Ellenérvek az Android mobil alkalmazás fejlesztés tekintetében Ha napi szinten követi az Android trendeket és nem kevés időt, illetve pénzt szán arra, hogy saját maga készítsen, teszteljen egy alkalmazást.
Ellenérvek az Android mobil alkalmazás fejlesztés tekintetében Ha úgy véli, hogy ez idáig maximálisan kihasználta az Android biztosította opciókat
Ellenérvek az Android mobil alkalmazás fejlesztés tekintetében Ha nem lát üzleti lehetőséget a mobilalkalmazásokban.
Ellenérvek az Android mobil alkalmazás fejlesztés tekintetében Ha nem szeretne lépést tartani a rohamosan fejlődő technológiával, és ezáltal számos ügyfélről lemond.

 

Ha szeretné a kezében tartani a jövő Android alkalmazását, akkor SZÁRNYALJON VELÜNK!

Kérjen Android mobil alkalmazás fejlesztési árajánlatot!


Árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével kérhet, ezzel megtéve az első lépést, hogy konkurenciái felett szárnyalhasson. Az ajánlatkérés Önt semmire nem kötelezi, csak arra, hogy valós adatokat adjon meg! A levél elküldéséhez kattintson a "Szárnyalni akarok" gombra.

A „Szárnyalni akarok” gombra kattintással hozzájárulok, hogy kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés, időpontkérés céljából, hozzájárulásom jogalapján, az Online Marketing Wings Kft. a személyes adataimat kezelje. Kijelentem, hogy az Adatvédelmi tájékoztató és ÁSZF oldalon foglaltakat elolvastam és elfogadom.